BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Tak dzisiaj od godz ~16 są problemy z kei.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Kto jak kto ale starzy wyjadacze powinni wiedzieć gdzie się z tym zgłosić Chyba, że tak w celach informacyjnych.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 uu LOL jakiego rodzaju problemy? do której były (są?) mam tam dwa konta - swoje i znajomego heh : ) ciekawe co się i gdzie się sypie heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Hekko - nie pali mi się, tylko w celach informacyjnych chcę się dowiedzieć, bo i tak do BOK napisałem :] nie ze mną takie numery. Milionowych strat za brak działającego serwera przez 2 min nie odnotowałem jeszcze Nic nie grzebali (podobno) w serwerze, ale problemy ustąpiły tak nagle :| Wyglądało to tak jakby bind nie odpowiadał. Serwer od razu nie zwracał 404 i sporo szukał strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach