okrzyk1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Witam mam zamiar uruchomich hosting darmowych serwerów www wiec jak wiadomo takie serwisy zarabiaja na reklamach wiec jak zrobic takie cos jak ma np yoyo.pl automatyczne dodawanie reklamy do kazdej subdomeny prosze o pomoc i dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Poszukaj w dodatkowych modułach do apache. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Auroskie oprogramowanie jak ma np. xcx.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okrzyk1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 mam juz wykonana stronke w html/php wiec na czym ma to polegac mozesz cos polecic jakis skrypt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Patrz 1 post nad twoim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Jakie autorskie rozwiązanie? Przecież istnieje gotowy moduł do apache który dokleja twoj kod do stron Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okrzyk1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 mogę dostać jakiś link do tych modułów do apache Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 mogę dostać jakiś link do tych modułów do apache google Czy to jest naprawdę takie trudne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Jak zadajesz takie pytania, to może się za to nie bierz? Taka moja rada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okrzyk1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 poprostu niewiem co wybrac tyle tego jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Podpowiedź - "poszukaj w dodatkowych modułach apache" powinna być wystarczająca. Proszę nie nadużywać dobrej woli użytkowników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 To ja pozwolę sobie dodać: mod_layout Oczywiście instalacja owego modułu wymaga dostępu root do serwera - i chociaż minimalnej wiedzy na temat konfiguracji serwera WWW. Co do skryptu "darmowego hostingu" - najlepiej użyć gotowego panela administracyjnego np. DirectAdmin i dopisać automatyczna aktywację kont/dodawania reklam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okrzyk1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Dzięki za pomoc pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach