Gość Michal F. Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Nie bede sie denerwowal nawet nie pisze do boku jakies 30-40 domen generalnie wszystko jako wizytowki lub delikatne SEO wymagania staly IP , panel najlepiej nie Cpanel mile widziany plesk ok 10 giga miesiecznie mile widziana serwerowania w USA lub CA cena w granicach 200 rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Może napisz co Cię tak zdenerwowało i czego oczekujesz od nowego dostawcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michal F. Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 polowa moich domen nie chce dzialac nie chce slyszec ze wina lezy po mojej stronie albo po stronie namecheap po prostu dziekuje dowidzenia i tyle moze moja wina ale za duzo sie nacierpialem z nazwa.pl ostatnio chcac nawet pliki wyslac nawet niech bedzie ze przyznam sie do swojej winy szukam czegos gdzie moge zostawic swoje domeny i nie szukam fimy ktora dziala rok czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Witam zapraszam do zapoznania się z ofertą FireHost.pl za 220 zł rocznie otrzymuje Pan 10 gb powiechrzni, 60 GB transferu oraz 10 % cpu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 NVU jak chcesz przedstawiać swoje oferty to najpierw zapoznaj się z tym czego wymaga potencjalny klient, cytuję : szukam czegos gdzie moge zostawic swoje domeny i nie szukam fimy ktora dziala rok czasu Z tego co wiem to firehost działa prawie 5 miesięcy więc "trochę" Ci brakuję do spełnienia tego warunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michal F. Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 preferowana serwerownia w USA + wlasny IP i firma ktora przynajmniej jakis czas jest na rynku i moze sie pochwalic co nieco czyms dziekuje za zainteresowaniea i prosze jak juz ktos wysyla mi oferty to niech najpierw sprawdzi czy jego hosting dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 oferty to niech najpierw sprawdzi czy jego hosting dziala Czy to odnosiło się do firehost.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Witam. Polecam takie konto z naszej oferty: http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=15 + własny IP serwery znajdują się w DE - mam nadzieję że to nie dyskwalifikuje, panel Directadmin po polsku - mam nadzieję, że to też nie dyskwalifikuje, firma działa ponad 6 lat, w hostingu ponad rok. zapraszam do skorzystania z bezpłatnego testu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michal F. Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 no i jestem przerażony tani bezpieczny szybki hosting czy firmy w polsce na tym sie opieraja nie chce wywolywac polemik i dyskusji wiec moze inaczej czy ktos moze polecic jakas zachodnia firme ktora da mi to czego potrzebuje - 50 domen rozne koncowki - wlasny IP - max 5 giga dysk - 10 gb transfer miesieczny - mozliwosc migracji w obrebie tej samej serwerowni w przyszlosci do VPS lub dedyka - panel administracyjny w ostatecznosci Cpanel - umiejscowienie serwerow USA lub Kanada nie interesuja mnie oferty gdzie serwery sa w polsce i europie sam serwer w UK w swietnym data center ktore moge kazdemu polecic wybaczcie panowie ale nie chwytaja mnie hasla super tani hosting oczekuje konkretow bezpieczenstwa stabilnosci i pochwalenia sie kilkuletnia dzialalnoscia dla mnie firma ktora dziala pol roku rok czy miesiac to taka sama Cena tez ma swoja role fakt raczej licze na oferty od firm ktore maja dosc powazne serwery i cenowo i sprzetowa i sa w stanie przygotowac mi hosting na miare i jeszcze jedno platnosc : VISA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 no to będzie trudno znaleźć super-chruper firmę hostingową w Polsce która ma serwery w USA, już dawno wszyscy się wynieśli do Europy lub Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 nie interesuja mnie oferty gdzie serwery sa w polsce i europie Prohost.pl/pro-net-hosting.com oni mają też serwery w usa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 Cześć, nie wiem czy Cię bedzie interesować ta oferta, ale zamieszcze ją. http://hostingzoom.com/ - masz tam zwykłe konta, resellery, vps, dedyki - tak jak chciałeś. panel cPanel, jedyne co mozna sie przyczepić to 20GB/400GB + 20 domen tylko, ale... wejdź na stronę http://www.resellerzoom.com/reseller-hosting.shtml - wybierz sobie gdzie chcesz - usa, uk, singapur domeny - bez ograniczeń. pozdrawiam ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach