atze 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Witam, Nie mogę się zdecydować gdzie wykupić hosting. Chciałbym w kei.pl ale 366 zł brutto rocznie mnie trochę przeraża. Tylko nie mówcie, że za jakoś trzeba płacić to akurat wiem. Zwłaszcza, że strony które chcę postawić nie będą na siebie zarabiać. Chciałbym coś do 250zł rocznie. Chcę postawić kilka stron: najważniejsze to przenieść stronę schroniska dla zwierząt, miesięczy ruch to ok. 6GB,(ale jak zablokuje hotlinkowanie to pewnie mniej będzie), postawić portfolio, stronę znajomego, ewentualnie mały konkurencyjny wortal o gminie. Przede wszystkim zależy mi na stabilności działania. Skrypty pisane są przeze mnie, żadnych joomli, phpbb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Jeśli nie potrzebujesz uptime większego niż 99,5% to zapraszam do Hekko.pl, na pewno trochę pieniążków Ci zostanie. Ewentualnie napisz jakich parametrów oczekujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 proste.pl prohost.pl only.. ew, dhosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Chcę postawić kilka stron: najważniejsze to przenieść stronę schroniska dla zwierząt, miesięczy ruch to ok. 6GB,(ale jak zablokuje hotlinkowanie to pewnie mniej będzie), postawić portfolio, stronę znajomego, ewentualnie mały konkurencyjny wortal o gminie. Przede wszystkim zależy mi na stabilności działania. Skrypty pisane są przeze mnie, żadnych joomli, phpbb. Zapraszam do skorzystania z naszej oferty. Dla użytkowników WHT przyznajemy 25% rabatu dla planu biznes start (1GB/30GB) po wpisaniu kodu "wht" w odpowiednim polu formularza zamówienia, co daje kwotę 150zł netto rok (183zł brutto). Zniżka dla użytkowników WHT jest stała i dotyczy również przyszłych okresów abonamentowych (przy przedłużaniu na następny rok i kolejne). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Zapraszam również do zapoznania się z ofertą Hoste.pl Serwer Plus 5GB/10GB [Hosting w PL] powinien spełniać Pańskie wymagania. W ostatnich dniach wprowadziliśmy czasową promocję w ramach której również wspomniany pakiet można zakupić 50% taniej na pierwszy rok, dodatkowo do pakietu domena (.pl .com.pl .com i inne) za 1zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 A może na firehost.pl zajrzysz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Zapraszam do FireHost.pl, pakiet Extra 10 GB powiechrzni i 60 GB transferu w cenie 220 zł brutto rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Skoro wszyscy zapraszacie to ja też zapraszam, ale do Webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Skoro wszyscy zapraszacie to ja też zapraszam, ale na szybki-serwer.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Litr 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Tylko IQ.pl. Po prostu wybierz jakosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webadmin 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2008 Zgadzam się z litrem . Pakiet basic wyjdzie niecałe 200 zł za aż półtora roku a o IQ mają całkiem niezly staż na rynku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 1, 2008 Witam. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą activhost.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach