pitreq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 mam skrypt do uploadu plikow, co moze byc zle ustawionego na serwerze jak odrzuca pliki wieksze niz 10mb, w php.ini mam ustawione na 100mb upload... nie wiem co moze byc nie tak... mam vps na hosteurope... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 Może przedstaw ten skrypt na początek. Sprawdzę jak to działa u mnie, a później zobaczymy konfigurację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 Pokaż php.ini (poniewaz zmiana wielkosci przyjmowanego pliku nie ogranicza się do 1 zmiennej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 Należy zainteresować się zmiennymi: * file_uploads * upload_max_filesize * max_input_time * memory_limit * max_execution_time * post_max_size Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitreq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 * file_uploads on * upload_max_filesize 100m * max_input_time 0 * memory_limit 2048 * max_execution_time 0 * post_max_size 100m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 Pewnie w skrypcie coś masz nie tak, zapewne w configu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 Proponuję przesiadkę na jakiś specjalny skrypt do wrzucania plików. np http://uber-uploader.sourceforge.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitreq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 wszystko ze skryptem jest ok, bo dziala na innych serwerach... a ja mam dopiero co nowego vpsa i pewnie nie jest jeszcze dobrze skonfigurowany... wiec jak zmienic?dobra dziala, mozna zamknac temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitreq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 eh nadal nie dziala, jedynie moge uploadowac pliki wielosci okolo 94mb, a pliku 100mb nie da rady... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 aż strach myśleć, że kiedyś sprzedawał hosting... http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...ic=3779&hl= Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitreq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 ja nie prowadzialem ja tylko bylem inforamtorem iserv jakbys chcial wiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach