Pitu 160 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 Jak w temacie przy próbie połączenia się z shh wywala mi błąd: "Server unexpectedly closed network connect" tak jak by nie mógł połączyć się z serwerem. Serwer działa normalnie, jak mogę to rozwiązać? Dodam, że zrobiło się to z dnia na dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 Proponuję zrobić aktualizację sshd lub reinstalację, a najlepiej aktualizację całego systemu. Jak napiszesz jaki masz system - dystrybucję to Ci mogę szczegółowo napisać co powinieneś zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 To tak mam system: Linux ubuntu 6.06.8 Apache v2.0.55 Na panelu: plesk 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 Czy wykonał Pan operacje o których pisałem w pierwszym poście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 A mozesz mi napisać jak przez pleska mam to zrobić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 A mozesz mi napisać jak przez pleska mam to zrobić?? A proszę spróbować: apt-get update apt-get upgrade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Ale gdzie ja mam to wpisać jak nie mogę w ogóle połączyć się z konsolą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 Sprawdź czy masz możliwość podpięcia KVM, wtedy będziesz miał zdalny dostęp do serwera tak jakbyś lokalnie był do niego podłączony lub poproś support by wykonali za Ciebie aktualizację lecz nie gwarantuję w 100% że to rozwiąże problem, ale możliwe, że tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach