domeniarz 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2005 Zarejestrowalem kolejna z rzedu domene. Tym razem w SUPERHOST.PL. Rejestrowalem ja wpierw u posrednika,z ktorego uslug jednak zrezygnowalem,gdyz nie odpowiadal na mejle i telefony. Z grzecznosci nie wymienie jego strony. Uwazajcie! Czytajcie,sprawdzajcie. W superhost.pl na pewno warto rejestrowac domeny. Polecam. Obsluga mila,szybka.Co bede pisal wiecej. Sprawdzcie sami. Wysłany Wto Maj 24, 2005 1:02 am: Aha, domeny com,net,org,info i biz kosztuja tam tylko 29 zl + VAT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saint 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2005 to az o 4 zl wiecej niz w AZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2005 8,88$ w namecheap.com - wliczone darmowe zabezpeiczenie danych we whois Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domena24.info 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2006 Widziałem ostatnio tanie na vpol.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramze5 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2006 cal.pl ma za 25 zl netto - mam ich tam pare... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thomaszek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2006 Hosting2nv.com/domains - 7.69$ do 8.99$ w zależności od ilości domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramze5 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2006 enom.com - wplacasz $6950 kaucji i rejestrujesz za $6.95 per domena Najtaniej. Swojego czasu ev1 mial taniej, ale cos zaprzestali sprzedazy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2006 A ja rejestruję w OVH.pl . Bardzo dobra jakość, miła obsługa klienta. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2006 Witam Pozwolę sobie dołączyć do postu - Globalna Majówka w 2BE.PL - promocja 50% rabatu na domeny globalne. Cena domeny - 22,50 zł. Ilośc domen ograniczona. Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2006 No to moze macie jakies nowe pomysly na tania rejestracje (a wlasciwie - odnowienie) domeny .com (albo i innych globalnych)? Ja znalazlem najtaniej na superhost.pl adresik.pl cal.pl blink.pl Jakies opinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sug83 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2006 Temat odgrzany jak stary kotlet Rejestracja pl na superhost.pl to 29 zł Najtansze regionalne to 7zł :-D com i inne globalne 24 zł nie mówiąc już o sporym wachlarzu zagramanicznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2006 w superhost nawet bym kotleta nie kupił, gdybym głodował tydzień.. złamanego grosza bym im nie oddał heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach