Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2008 Witam, Szczegóły na http://www.koszalin24.info/smf/index.php?topic=7299.0 i wkrótce na otomoto ale może ktoś z Was już jest chętny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2008 To ten co w konkursie knora wygrales ? trzeba bylo pol roku czekac by podatku nie placic :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2008 BOSS go dostal od dhosting za polecenia : P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2008 To ten co w konkursie knora wygrales ? trzeba bylo pol roku czekac by podatku nie placic :> Nie Knorra tylko Winiary Yep, musiałem odczekać bo inaczej by pijawki haraczu chciały BOSS go dostal od dhosting za polecenia : P Hehe Od nich mam nową S klasę, w końcu to profesjonalna firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2008 To ten co w konkursie knora wygrales ? trzeba bylo pol roku czekac by podatku nie placic :> głupi zawsze ma szczęście ... p.s Bez obrazy Boss taki mały niesmaczny żarcik... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2008 W ostateczności mogę go od ciebie wziąć za konto w firehost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 Niestety włoskie skutery i Japończyki (np Yamaha) to zupełnie inna bajka. Preferuje skośnookie pojazdy. Ale trzeba przyznać ze szczęście Boss Ma Odczekiwanie 6 miesięcy nie było konieczne Prawo ma tutaj pewne ustępstwa ale wiadomo ze wiele zależy od pracownika Urzedu Skarbowego. Zawsze lepiej sprzedać w sezonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 Gratuluję wygranej na forum pewnie ciężko będzi ci sprzedać to, ale mozę ktoś z Twojej okolicy kupi... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2008 Wrzuć ofertę na otomoto/allegro albo na jakieś inne giełdy motoryzacyjne tego typu - nówka o tyle tańsza powinna Ci szybciutko zejść Ja osobiście nie przepadam za skuterami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach