jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2008 Dzisiaj oficjalnie ukaże się najnowsza wersja Ubuntu, oznaczona numerem 8.04. Jak już od dłuższego czasu wiadomo, jest to kolejne po wersji 6.06 wydanie z przedłużonym do trzech lat wsparciem i do pięciu dla wersji serwerowej (LTS). Poniżej przedstawiamy przygotowane przez Ubuntu Polish Loco Team oficjalne tłumaczenie informacji prasowej firmy Canonical, dotyczącej wydania Ubuntu 8.04 LTS w wersji serwerowej i desktopowej. [...] źródło: http://linux.pl/?id=news&show=4651&kom=1 P.S. Ja już zasysam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2008 Ja sobie zrobię update jak już będzie można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2008 No i gitara, thx za newsa - zupgraduje (na lapku) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2008 Mam od jakiś 2 miesięcy i nie jest z nim najlepiej. Stabilność jest dość słaba, a i parę rzeczy nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2008 RC to RC, final to final Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2008 Z oprogramowaniem beta lub RC a sporo tego w Ubuntu (żeby nie szukać daleko Firefox 3 co oczywiście sprawi masę problemów z wtyczkami). Co mi się najbardziej w ubuntu nie podoba to że jest to system dla początkującego użytkownika linuksa a firewall równo oblewa wszystkie testy. Chwilę się dzisiaj tym systemem bawiłem i nie chciały mi zadziałać sterowniki nvidii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2008 ze sterami norma ja zawsze przy instalacji ATI mam wywalenie xora a po odbudowie nie działa połowa usług z nim związanych i pomaga tylko re instalacja po kilku próbach zostawiłem to i lece na standardowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach