ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Mam dosyć dziwne wymagania Potrzebuje Mysql 5 około 30 Mega z możliwością łączenia z innego serwera i do innego serwera Uptime bardzo ale to bardzo wysokim poziomie Serwer w Polsce Nie potrzebuje FTP mail php ani nic z tych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Jak mi się zdaje potrzebujesz do tego: http://www.amxbans.net/ ? może prohost.pl ? Ja mam i tyra dobrze : ) No i jeszcze do tego jest teraz promocja na 50% taniej na wht, jak poszukasz to znajdziesz : ) No i nie zapomnij kliknąć na link z mojej stopki.. heh ew. zagadaj do muchakka może coś ci zaproponuje : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Każde konto z DA powinno Cię zadowolić. O ile tylko posiada MySQL5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Iq.pl ma łaczenie z zewnątrz do bazy danych o ile pamiętam http://iq.pl/onas/aktualnosci/21/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Jarek zgadłeś A teraz nie potrzebuje 1 giga miejsca na serwerze itp więc może mi jakaś firma/osoba zaproponuje jakieś tańsze rozwiązanie i plan dostosowany do mnie a nie do wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Ja mogę Ci dać konto nawet za darmo ale taki szkopół mam tam MySQL 4 i nie spieszy mi się aby to zmieniać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 w sumie na mysql 4 przy trochę większej zabawie dało by rade ale wymagam uptime prawie 99.9 chociaż to i tak nie osiągalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 :- )) Czyli jak chcesz to wyślij mi na PW dane do konta. (mail,login, ew pw) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 przypominam SERWER musi być w POLSCE zależy mi na najniższym pingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 to ci podałem prohost.pl (mam i działa to..) można zezwolić na połączenia z bazą z zewnątrz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 kisiek napisz do mnie na gg, sprobujemy coś skombinować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 przypominam SERWER musi być w POLSCE zależy mi na najniższym pingu może w livenet.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Mam tam maszynę ale tylko dla i mnie i się nią bawię więc stabilności nie mogę zapewnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blogger 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Również polecam PROhost.pl - jestem z nimi od jakiegoś czasu i jak narazie złego słowa nie mogę powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Ale zapewne jako firma prywatnego planu mi nie dadzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blogger 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Ale zapewne jako firma prywatnego planu mi nie dadzą pewnie że nie (chiciaż to pewnie kwestia porozumienia się), jednak nie widze problemu, przy Twoich wymaganiach, żeby nie skożystać z jednego ze standardowych planów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Nie potrzebuje czegoś czego nie będę używał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blogger 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Nie potrzebuje czegoś czego nie będę używał czasami w życiu tak sie zdarza, że można dostać coś ekstra A tak na poważnie: nie mam sprawdzonej firmy oferującej tylko hosting baz danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Jak na strony ITP hosting to mogę na swojej maszynie trzymać ale uptime nie gwarantuje bo co chwile coś zmieniam może a mnie zależy na Uptime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 omg.... To ja tak samo np w prohost.pl proszę o wycięcie mi z oferty: PostgreSQL Panel admina CPanel (po polsku + 22 języki) - tylko język PL proszę zostawić... Automatyczna instalacja skryptów Szablony stron gratis Dostęp do poczty przez www Rozszerzenia FrontPage Konfiguracja typów MIME phpPgAdmin itd. Nie korzystam z tego! więc proszę o obniżenie mi Abonamentu rocznego Pana Szymona .... omg. kumasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Kumam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blogger 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 W takim razie możemy sobie namieżyć jakąś firmę, która oferuje nie ograniczoną ilość baz danych i poprosić o jedną ... za 1gr miesięcznie - przecież z reszty nie korzystamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach