nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Witam, dla użytkowników WebHostingTalk postanowiliśmy rozdać 10 kont, zupełnie za free, konta są opłacone na 1 miesiąc (z możliwością przedłużenia). Parametry usługi : 1 GB pojemności 5 GB transferu (miesięcznego) Konta email (nieograniczona ilość) Konta FTP (nieograniczona ilość) Bazy MySQL (nieograniczona ilość) Panel administracyjny DirectAdmin PL Aby otrzymać konto należy napisać w tym temacie oraz przesłać login, hasło i e-mail na PM. Dane firmy: FireHost.pl Marek Figarski Panny Wodnej 46/48 paw. 21 04-862 Warszawa NIP: 9521000378 Regon: 140361086 Ps. proszę o przeniesienie do działu "Oferty" bo nie mogę tam napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 HostEurope + DA - to się dobrze zapowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Pozdrowienia z sieci Dialog Telecom dla nvu. Coś chyba jednak nie jest tak. Reszta stron HE bez problemu mi chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 To raczej coś w dialogu bo serwer działą 15 h bez przerwy, mysql również apache i dnsy też. Moderatora proszę o wydzielenie offtopu. //edit Tomi zapewne nie odświeżyły się tobie dnsy i czyta ze starego ip gdzie jest wyłączony apache, zrób ping firehost.pl, strony klientów napewno ci działają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 To ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 To ja poprosze patricka i czoobka o dane na pm:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 no to i ja moze sie zalapie na takie darmowe konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Ja też bym chciał, jesli jeszcze można. Dane przesyłam w PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 jezeli patrick i czoobek wysla dane na pw to zostanie 5 serwerow jeszcze:) ________________________________________ patrick sobie żartował oczywiście /patrick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Got one Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 i ja jestem chetny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 daj mi też to przetestuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dusker 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 nvu kazal to napisze - tez dostalem konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calY3d 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 i ja tez bym sie skusil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Dzieki za konto, napewno zdam relacje jak sie sprawowalo:) Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 dostałem konto od nvu zobaczymy jak będzie chodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 @nvu - nie umiem się doliczyć coś czy już 10 poszło czy jeszcze nie, ale bardzo chętnie przetestuje konto. Szukam kolejnego hostingu i bardzo chętnie wypróbuję FireHost.pl Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 ja konto dostałem zobaczymy jak się będzie sprawowało zamontuje na nim coś naprawdę "silnego" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Przemo+Magento+gallery2+Qlweb Wydaje mi się ze w tej ofercie firehost jest jakby za mało transferu w stosunku do pojemności szczególnie w kontekście nowego serwera w DE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Z ust mi to wyjąłeś Tomi Myślę, że spokojnie można dać więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 siema jak cos jeszcze masz to tez poprosze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość firehost.pl Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Witajcie. Dziękujemy za sugestie dotyczące planów hostingowych. Napewno każda zostanie rozważona. Życzymy zadowolenia w korzystaniu z naszych usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 sie na testowałem uuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
calY3d 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 Wiec dostalem hosting bedziemy testowac ;]] Dzieki nvu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach