noodly 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Jestem zainteresowany zakupem licencji na panel DA - 1 serwer - 1 ip Prosze o skladanie ofert. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Zgłoś się do użytkownika: Sebak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Tutaj raczej nikt Ci nie złoży ofert, pisz na biuro@hc.pl - 250 zł brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 O tej osoby co dałem jest po 200 zł (bezpłatne zmiany IP) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Witam. Nasza firma sprzedaje licencję DA na jeden serwer i jedno ip. Koszt to 69 zł (cena brutto) Pozdrawiam. www.Active-Hosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Witam.Nasza firma sprzedaje licencję DA na jeden serwer i jedno ip. Koszt to 69 zł (cena brutto) Pozdrawiam. www.Active-Hosting.pl Wieczysta licencja ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 hmm nie wierze, że wieczysta w tej cenie. Miesięczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Podałem cenę licencji na jeden miesiąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Niezła cena Są w pewniejszych firmach za 35zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Jestem zainteresowany zakupem licencji na panel DA - 1 serwer - 1 ip Prosze o skladanie ofert. Pozdrawiam Nie napisałeś, czy szukasz licencji miesięcznej czy dożytowniej. My oferujemy licencje miesięczne w cenie 35 zł brutto. Link do zamówienia: http://manager.netzip.pl/order.php?step=2&pid=5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Niezła cena Są w pewniejszych firmach za 35zł. Nasza firma jest bardzo pewną firmą. Sami robimy update licencji 29 dnia każdego miesiąca. Może być też wykonana instalacja DA gratis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Chyba klienci powinno oceniać czy firma jest pewna czy nie :- )) Chyba że się mylę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 malu123 może chodziło o to, że pewna siebie jest ta firma : ) BTW. kto i za ile może na VPS-ie w HE instalnąć DA wcześniej zakupione dożywotnio? chodzi o zmianę systemu z Pleska+Ubuntu (oczywiście ja tam załatwię pokrycie kosztów itd.), a potem - po rozmowie z tym "kimś" - instalacja jakiegoś innego systemu i do tego doinstalowanie DA.. jeśli ktoś może kogoś polecić, to byłbym wdzięczny, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BaGRoS 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 Poszukuje również licencji LiveTime, oferty PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Miesieczna licencja external (bo o taka chodzi) kosztuje 29USD / miesiac. Jezeli ktos oferuje licencje za 35PLN brutto oznacza to, ze jest to licencja internal, ktora powinna byc uzywana jedynie na serwerach firmy, ktora ja sprzedaje a nie na dowolnym serwerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 @dinek to musisz zgłosić złamanie regulaminu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2008 Autorzy Directadmina nie zwracaja uwagi obecnie na lamanie postanowien licencji internal i jej dalsza odsprzedaz. O czym dinek pewnie wie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Maj 5, 2008 dinek Chyba już wyjaśnił jasno dlaczego Active Hosting sprzedaje licki DA za 69 zł... Bo nie łamiemy REGULAMINU DA !!!!!! Złamanie może spowodować blokadę licencji na dany IP serwera i nowy wydatek na nową licencję.... Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2008 Nie spowoduje, bo jak już wspomniałem autorzy DA przyzwalaja na taki proceder. A jest on dość powszechny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2008 Witam, Ja tylko mowie jak jest - to czy ktos bedzie sprzedawal licencje "na lewo" to juz jego sprawa. Pozdrawiam, Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach