Tapetosik 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 Witam. Posiadam konto Biznes w firmie inhosting.pl / insane.pl . Czy ktoś posiada tutaj konto i ma problemy z mysql ? Odd 3 dni są problemy z MySQL , a teraz już wcale nie działa. Pisałem do administracji serwerów 2 razy i zero odpowiedzi. Szkoda słów, że oni wogóle nazywają się firmą .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 Spokojnie. Na razie wróciło i jest wszystko OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tapetosik 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 Error Current load 31, max load 30 czesto pojawia się taki bład ;/ dopiero jak odswieze strone to dziala poprawnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 Tez pokazuje mi sie ten blad, ale juz dluzej niz 3 dni. Dobrze ze jeszcze 20dni i emigruje stamtad:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inftykeler 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 @Tapetosik Problem z curent load wyjaśnił sthalik w tym poście http://www.webhostingtalk.pl/index.php?s=&...ost&p=98172 Szkoda tylko, że to nie rozwiązuje problemu, bo u mnie też często widoczy jest ten błąd :/ Ma działać a nie odcinać od "strony" a co do tematu to też był widoczny pad MySQL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 A tak Insane pisalo ze kont nie beda przedluzac bo przeniesli sie na lepszy serwera, a tak naprawde to w Hetznerze przed "atakami" lepiej wszystko chodzilo mimo to ze byla to "gorsza" maszyna. Ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tapetosik 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 Bez sensu niedawno co kupiłem ten serwer, nie dość, że serwer nie odczytuje php5 (mi nie działa) to jeszcze takie problemy ehh szkoda słów. Pisałem o zwrot pieniędzy napisali mi , że nie ma mowy o żadnych zwrotach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mosorczyk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 U mnie działa MySQL, ale poczta już nie. Wyskakuje błąd: Wystąpił nieznany błąd. Temat 'fffffff', Konto: 'GÓRY-SZLAKI', Serwer: 'mail.in5.pl', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '451 Try again in few days', Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 451, Numer błędu: 0x800CCC6A Jednak też muszę potwierdzić, że na hetznerze jakoś lepiej było i nie było tych loadów >30, które teraz tak bardzo często wyskakują tak samo jak dzisiaj napis "Błąd krytyczny - nie można połączyć się z bazą danych". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mosorczyk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2008 Ok problem z pocztą to była moja wina po wyjaśnieniu z BOK-iem, ale z bazą danych jest tak jak mówią przedmówcy. Częste loady powyżej 30 no i częste chwilowe błędy o treści: "Błąd krytyczny bazy danych - nie można połączyć się z bazą danych" ciągle wyskakują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach