quarion. 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 Witam. Przeglądam juz troche to forum, jednak ciągle nie moge się zdecydowac na hosting. Zelezy mi na czymś tanim (do 100 zł za rok). Chciałbym na tym serwerze trzymac swoje portfolio (niski ruch) i rozwojowe projekty, które jak zaczną ruch generowac (i na siebie zarabiać) przeniose na coś "większego". Najbardziej by mi odpowiadała nielimitowana ilość baz mySql, ale zadowole się np. limitem 5. Mam domenę wykupionę w NetArt i chciałbym ją przekierowac na serwer i miec możliwość stworzenia w niej skrzynki pocztowej przekierowanej na gmail. Myślałem o cal.pl opcja ace (czytałem jednak ze są niepewni), webh.pl opcja start (tylko troche boli limit 2 baz sql), netzip.pl opcja home (jednak tez nie jestem pewien co do ich profesjonalizmu), oraz neteasy.pl opcja small (wydaje się najlepsza, jednak najwięcej kosztuje). Pozdrawiam, Quarion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 Zobacz jeszcze hekko.pl. Ja bym, na Twoim miejscu, wybierał właśnie pomiędzy hekko a neteasy (z kuponem rabatowym) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 Zapraszam do nas, możemy zbudować indywidualny plan specjalnie dla Pana. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 Ze sprawdzonych i dużych firm mogę polecić blink.pl za 99 PLN plus VAT. Jak za tą cenę naprawdę dobra jakość usług. Niestety jest trochę ograniczeń na ilość baz i kont pocztowych. W komplecie jest zarzadzalny DNS, bardzo dobry i łatwy w konfiguracji. 14 dni testów i jak nie odpowiada szukasz czegos innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 jeżeli nie potrzebujesz baz mysl, coś stabilnego, serwery w PL i do tego za****** jakość to polecać można z sumieniem: http://proste.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8p.pl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: www.8p.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Tu też warto zajrzeć Serwer Start Serwery w PL + własna domena za 1zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Myślałem o cal.pl opcja ace (czytałem jednak ze są niepewni), webh.pl opcja start (tylko troche boli limit 2 baz sql), netzip.pl opcja home (jednak tez nie jestem pewien co do ich profesjonalizmu), oraz neteasy.pl opcja small (wydaje się najlepsza, jednak najwięcej kosztuje). Piękne zestawienie Z tych podanych cal.pl < nie za dobre opinie webh.pl możliwość negocjacji i serwery pl miły kontakt netzip.pl dopiero co weszli tak że mało można powiedzieć neteasy.pl można polecić Z tych podanych to może webh serwery pl i pełne zarządzanie Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2008 Witam. Przeglądam juz troche to forum, jednak ciągle nie moge się zdecydowac na hosting. Zelezy mi na czymś tanim (do 100 zł za rok). Chciałbym na tym serwerze trzymac swoje portfolio (niski ruch) i rozwojowe projekty, które jak zaczną ruch generowac (i na siebie zarabiać) przeniose na coś "większego". Najbardziej by mi odpowiadała nielimitowana ilość baz mySql, ale zadowole się np. limitem 5. Mam domenę wykupionę w NetArt i chciałbym ją przekierowac na serwer i miec możliwość stworzenia w niej skrzynki pocztowej przekierowanej na gmail. Myślałem o cal.pl opcja ace (czytałem jednak ze są niepewni), webh.pl opcja start (tylko troche boli limit 2 baz sql), netzip.pl opcja home (jednak tez nie jestem pewien co do ich profesjonalizmu), oraz neteasy.pl opcja small (wydaje się najlepsza, jednak najwięcej kosztuje). Pozdrawiam, Quarion Polecamy naszą platformę hostingową PRIME. Więcej informacji: http://3it.pl/?id=prime Jeśli zgłosisz się do BOK 3it.pl że otrzymałeś ofertę z WHT zapłacisz za serwer za rok jedyne 100 zł netto. Pozdrawiam, Mariusz Jokiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quarion. 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2008 Witam. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Otrzymałem w ramach promocji od firmy hoste.pl darmowe konto na ich serwerze. Spełnia ono moje oczekiwania, więc nie musze narazie szukać innej oferty. Pozdrawiam, Quarion Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2008 Darmowe? Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
quarion. 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2008 Pakiet który normalnie 100 zł kosztuje Jeśli nie bedzie spełniał moich oczekiwań nic nie trace i zawsze moge sie przenieść gdzieś indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach