MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 Wszystko zależy do regulaminu danego rejestratora, mimo wszystko raczej 99.999999999% firm w takich przypadkach nie stosuje dodatkowych kosztów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 W przypadku transferu/przedłużania nie spotkałem się jeszcze z jakimiś promocjami, a co z tym idzie "haczykami" w regulaminie... . Więc "chyba raczej na pewno" jest to bezpieczny proces. I możesz co rok migrować do innego rejestratora domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2008 Poczytajcie sobie regulamin Domeny.pl / Domeny.com Tam jest opłata za wydanie kodu :/ Paranoja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2008 Tzn. @BOSS dla mnie akurat niewydanie kodu przy cenie domeny 0,10zł jest normalne. Tak samo w home przy rejestrowaniu w promocje również az.pl tak ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2008 Tzn. @BOSS dla mnie akurat niewydanie kodu przy cenie domeny 0,10zł jest normalne. Tak samo w home przy rejestrowaniu w promocje również az.pl tak ma. Ale doczytaj dokładnie, tam jest to płatne nawet po X latach o ile dobrze czytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2008 Tak ale mi chodziło tylko o wydanie kodu. A umowa na obowiązkowe przedłużanie to zupełnie inna zła, bardzo zła sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2008 Tak ale mi chodziło tylko o wydanie kodu. Mi również 99 PLN za wydanie authinfo dla domeny globalnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalt 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 Bardziej przeraża mnie cena wydania kodu dla domeny globalnej - 200 euro... No nieźle, wtedy może im wręcz zależeć aby ludzie przenosili domeny ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2008 Chodzi o domene zagraniczna w przypadku tych 200 euro. Ale to i tak sporo. Korzystajac z okazji pozwole sobie zaprosic do Vbiz.pl :-). Dobre ceny rejestracji i odnowien, brak oplat za wydanie authinfo, zadnych dodatkowych haczykow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach