Enegra 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2008 Witam, Czy ktoś może mi polecić zagraniczny shared hosting, na którym na pewno nie będzie problemów z kodowaniem polskich znaków? Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 Witam,Czy ktoś może mi polecić zagraniczny shared hosting, na którym na pewno nie będzie problemów z kodowaniem polskich znaków? Pozdro Jak zagraniczny to polecam Leaseweb.com Jak polski to któryś z naszych serwerów PRIME. Pozdrawiam, Mariusz Jokiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 co znaczy "zagraniczny" ? serwer poza Polską, czy firma ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 Chyba zagraniczna firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 I kodowanie PL znaków nie zależy przeciez od firmy/hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enegra 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 I kodowanie PL znaków nie zależy przeciez od firmy/hostingu Nie? A mi się właśnie wydaje, że konfiguracja serwera ma jakieś znaczenie. Dlatego np. w polskich firmach bardzo rzadko miewam problemy z kodowaniem, inaczej to wygląda np. w Kanadzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2008 Ponieważ polskie firmy mają zazwyczaj ustawione default kodowanie na Polskie. Czyli jak nie ma nigdzie podanego kodowania to przyjmie defaultowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2008 nasz serwer nawet z cyrylicą daje rade miasto Kalush Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach