Przem 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Od ~18 pad. Na chwile obecna (19:20) dziala tylko hub, serwer rejestracji i reklam. Ktos zna przyczyne? monitor.wiadomosc.info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Potwierdzam iformacje ;- )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przem 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Teraz to juz nawet serwer rejestracji nie dziala Uaktualniona lista serwerow, pare odpowiada, jednak i tak nie da sie podlaczyc do komunikatora [KLIK]. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Ja się już połączyłem ;- )) Kadu stare -- jakoś 0.6 nie przypadło mi do gustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przem 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Ja poprzez Tlen'a lacze sie z GG. Mi tez 'juz' wstalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 ZNowu miliony z reklam dzialaly, i kasa z reklam poszla w pensyje ;], a nie w sprzet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach