dev 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Witam, szukam serwera wirtualnego pod IPB + Joomla, pojemność - wystarczy nawet 5 GB, transfer minimum 70-90GB/miesięcznie. Zalezy mi głównie na stabilności, bezawaryjności oraz szybkości działania serwera. Proszę o podanie ofert odpowiadających moim warunkom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Jaki budzet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dev 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Myślę, że maksymalnie do 400zł/pół roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Jeszcze jak możesz to podaj statystyki tego serwisu ile osób online, ile dziennie unikalnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Myślę, że maksymalnie do 400zł/pół roku. Realne 90GB/m przy takim wykorzystaniu to raczej z większym budżetem (jak chcesz serwery w PL), jeśli za granicą to już prędzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dev 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Jeszcze jak możesz to podaj statystyki tego serwisu ile osób online, ile dziennie unikalnych 1200 uniq dziennie, średnio 20-30 online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taifun 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2008 1200 uniq dziennie, średnio 20-30 online lol, i tyle Ci to żre? co to za serwis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2008 Witam, Polecam nasz pakiet PRIME PRO. Więcej informacji na stronie: http://3it.pl/?id=primepro Pozdrawiam, Mariusz Jokiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2008 Witam. Do 400 zł za pół roku... U nas możemy zaoferować Pakiet Pro Max Pojemność 4 Gb Transfer m-c 70 Gb Konta e-mail 35 Reszta bez ograniczeń czyli bazy mysql podpiętych domen itp itd. Koszt za ROK 299,00 zł brutto Więcej info tu http://activhost.pl/index.php?go=wwwreseller Wiem iż Pan szuka 5 gb / 90 gb możemy sprzedać Panu takie konto za 369 zł na rok. Cena brutto. Pozdrawiam Active Hosting Global Sun World 58-500 Jelenia Góra ul. Bydgoska 1 NIP: 611-225-84-80 REGON: 020673893 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach