kaczy 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2008 Witam serdecznie! Czy miał ktoś z Was, drogich forumowiczów jakąś styczność z usługami Netia WiMAX? Z powodu przeprowadzki do Torunia poszukuję jakiegoś stałego dostępu do internetu (bez linii telefonicznej, bo nie zamierzam płacić abonamentu za telefon z którego i tak nie skorzystam) a więc wszelkie usługi ADSL odpadają. Po wstępnym rozeznaniu w temacie, trafiłem na ofertę Netii. Jeśli ktoś miał już z styczność z Netia WiMAX- proszę o opinię. Jeśli ktoś z forumowiczów jest z Torunia i mógłbym doradzić w wyborze jakiejś oferty w przypadku telewizji kablowych (os. Wschód, nazwę ulicy mogę podać na pw) również będę wdzięczny. Interesuje mnie łącze 1mbit/s w cenie do max. 69zł (brutto) miesięcznie. Umowę mogę podpisać na max. 24 miesiące, choć najlepsza byłaby na 12 miesięcy lub bezterminowa. Z różnego rodzaju powodów i tak będę mieszkał pod tamtym adresem minimum 5lat (a pewnie dłużej) jednak... nie lubię wszelkiego rodzaju lojalek. Pytanie zamieszczam w piaskownicy, bo nijak ma się do tematyki tegoż forum, jednak... może jest ktoś z Torunia kto mógłby coś doradzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2008 może na trzepak.pl tam Panowie się znają, wiedzą co dobre a co nie i z Torunia na pewno też się ktoś znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 może dialnet solo ? z umową na rok wychodzi ~~76zł a z umową na 2 lata ~~69zł http://www.dialnet.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kychu_sxe 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Posiadam wimaxa, krotko bo cos ponad miesiąc jednak jestem bardzo zadowolony. Nie zrywa polączeń, prędkosc 1megabit jest przez caly czas, w grach pingi wyższe bo mniej wiecej na poziomie 60 ale stabilne wiec nie przeszkadza to w grze. Wimax jest naprawde fajnym rozwiazaniem jezeli mieszkasz na zadupiu i TPSA nie chce Ci podłączyć internetu chociaż kabel idzie prosto pod Twoim domem. Do tego monterzy którzy mi montowali, założyli wszystko ładnie i schludnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach