Wąski 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2008 Witam, chyba będe zmuszony migrować na vps'a ew. dedyka... Przeglądam oferty - w polsce zaufane firmy drogo jak cholerka, a za granicą boje się o kontakt. Do tego nie chciał bym brać na siebie kwesti instalacji i ewentualnej opieki - poprostu tego nie potrafie, a wolałbym dla bezpieczeństwa żeby ktoś nad tym również czuwał(żeby sie nie okazało że coś padnie a w tedy sam z ręką w nocniku będe). Wymagania jakie bym potrzebował to hm myślę że 10/15GB hdd, 512MB, no i min. 200GB transferu - generalnie strony moje generują do 5/6tys. uu Bardziej zależy mi na tym żeby to była w miare solidna firma, serwery mogą być w de, najważniejsze dla mnie to sensowny support i opieka jakaś. Możecie coś zaproponować? Z tego co czytam mógłbym się zdecydować na HE, ale jak pisze odstrasza mnie kontakt no i to że sam nie będe wiedział jak to wszystko poodpalać Prosiłbym również o kontakt osoby które chciały by się podjąć samej instalacji tego i jakiejś opieki(jak tak to prosiłbym na PW albo maila) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M.B. 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2008 Sprawdź najpierw polską stronę provps.pl, serwery stoją chyba w gdańsku, mam tam jedną wirtualną maszynę i chodzi jak złoto. Pingi warszawa-gdańsk po szkielecie na poziomie 5ms. Cena też przystępna jak na polską ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wąski 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2008 No biorę też pod uwagę provps.pl tylko szczerze to chyba troche i tak drogo jak na moje warunki - 200GB transferu za 290netto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2008 Zapoznaj się może z ofertą prohost.pl, oni tez oferują VPSy na markowym sprzęcie zlokalizowane w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2008 a może coś z pr0 hostingu ? ;] http://www.hosteurope.de/produkte/WebPack-Pro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach