miki2008 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 Witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie RPS-a w OVH.pl. Czy wytrzymał by serwer teamspeak na ok 300-350 osob online?? Aktualnie serwer hostuje na Kimsufi i wytrzymuje nawet 450 osob online. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 to zostań na kimsufi:) RPS owszem wytrzyma ale co jakiś czas będziesz miał straszne zwisy co odstraszy ci ludzi.(jak chcesz zaoszczędzić to poczekaj na OVH VPS) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki2008 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 hmmm dlaczego ma miec zwisy?? kolega hostuje na nim serwer do gier i juz 15 dzien bez resa i zwiechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 Jeden serwer. a co powiedzieć na ts'a gdzie jest 350 - 450 os:)? Ja miałem na rpsie shoutcasta gdzie było 60 słuchaczy jakość 48 - co kilka godzin były totalne zwisy, timeouty. Wg. mnie nie nadaje sie ten serwer na ts'a ale to moja opinia i uszanuje inne. (a ts z timeoutami to idealny ts(...) ) Dysk sieciowy nie zastąpi dysku kimsufi. Najlepiej poproś kumpla to przetestujesz a jeżeli nie da to ja ci mogę postawić ts'a na swoim rpsie. ważny jeszcze około 10 dni Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki2008 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 Jeden serwer. a co powiedzieć na ts'a gdzie jest 350 - 450 os:)? Ja miałem na rpsie shoutcasta gdzie było 60 słuchaczy jakość 48 - co kilka godzin były totalne zwisy, timeouty. Wg. mnie nie nadaje sie ten serwer na ts'a ale to moja opinia i uszanuje inne. (a ts z timeoutami to idealny ts(...) ) Dysk sieciowy nie zastąpi dysku kimsufi. Najlepiej poproś kumpla to przetestujesz a jeżeli nie da to ja ci mogę postawić ts'a na swoim rpsie. ważny jeszcze około 10 dni Pozdrawiam ok jak byś mógł, to utworz mi konto ssh, żebym mógł przetestować. Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 Prześlę dane na pw w godzinach wieczornych. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki2008 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 hmmm przy 70 osobach wszystko ok, tylko niektore osoby maja ping ok 70-100, i nie wiem dlaczego serwer lapie lossa nie raz 5% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2008 RPS nadaje sie w 100 % an ts/vt TS nie wymaga bóg wie jakiego sprzetu u mnie 1.200 slotow spokojnie polecialo na test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach