ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 Już bardziej podobała mi się poprzednia jedynym plusem ten strony jest tylko kolorystyka i nic pozatym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 vertical-align=bootom chyba bottom <script> function SelectOption($text, $obj) ... </script> a to chyba powinno byc w ramach head ;P ( a przynajmniej mnie uczyli że tam umieszcza się skrypty ) no i kilka innych kwiatków pomijając już zupełnie że wypadało by się posługiwać "poprawnym" xhtmlem .. graficznie mi się podoba choć czcionki dobrałbym inaczej , czarny kolor to oryginalny pomysł .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2008 Większość Państwa sugestii została wzięta pod uwagę, jeżeli macie Państwo jeszcez jakieś pomysły to prosimy się nimi z nami podzielić Jeszczę walczymy z wyświetlaniem strony w niskiej rodzielczości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2008 Proponuje: - zmienić czcionkę na podstronach na jakąś badziej ładniejszą - na podstronach z ofertami zmniejszyć czcionkę oraz j/w - zaznaczyć czy podane ceny są cenami netto czy brutto - naprawić formularz zamówień gdyż istnieje możliwość wysłania pustego zamówienia (to tak na szybkiego) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2008 Adrian, dzięki spróbujemy coś z tym zrobić Odnosnie cen to są to oczywiście ceny z podatekiem Vat Edit: Czcionki poprawione, jak teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wacek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2008 http://webh.pl/index.php?cmd=about Webh.pl dysponuje wieloma serwerami zlokalizowanymi obecnie w Polsce, Niemczech i we Francji.Każdy serwer ma zapewniony dostęp do sieci o przepustowości przynajmniej 100 mbit/s. (zrzut) http://www.inhosting.pl/?x=o_nas Grupa INSANE dysponuje wieloma serwerami zlokalizowanymi obecnie w Polsce i we Francji. Każdy serwer kliencki ma zapewniony dostęp do sieci o przepustowości przynajmniej 100 mbit/s. Czepiam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2008 Dzięki za info, ja się stroną nie zajmuję , ale tym się osobiście zajmę bo tak nie może być. Pozdrawiam Edit 18:00 Poprawionę, dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Co za roznica kto to zrobil? Odpowiada firma. A osoba, ktora sie tego dopuscila, powinna dostac powazna z***ke. Ciekawe czy inne prace tez odwala na zasadzie ctrl + c => ctrl + v... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 is_wm, przecież nikt się nie wypierwał więc o co chodzi? Przyznałem publicznie że taka sytuacja miała miejsce i zaraz(3-4 minuty) została ona poprawiona. P.s proszę o nie używanie wulgaryzmów w tym temacie. Jeżeli chcemy rozmawiać na poziomie to rozmawiajmy, przecież nie jesteśmy w jakimś barze... (może się mylę ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach