webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Wkrótce was zaskoczymy niektórzy już wiedzą czym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PTR_STARE 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 ja chyba już wiem Ale mam tam konto od kilku dni i narazie jestem zadowolony i mam nadzieję że tak będzie dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Zapraszam do oceniania nowego, miejmy nadzieję lepszego Webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Ogólnie grafika bardzo fajna na 1 rzut oka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papaj Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Przydaloby sie tu http://info.webh.pl/ https ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 papaj, pomyślimy. Dzięki za sugestię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 mi webh.pl nie działa... oo juz ok. Przynajmniej jakas odmiana, bo od pewnego czasu ocenialismy design robiony przez gimnazjalistow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 faktycznie, prezentuje się to całkiem nieźle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Tylko zamiast zdjęć PC mogłyby być Serwery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Czepiasz się szczegółów... Layout całkiem ładny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arek_inc Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 Jeśli moge coś subiektywnie poradzić, to np. tu: http://www.webh.pl/index.php?cmd=help przydałoby się ten tekst umieścić w wyśrodkowanej tabeli (względem strony), powiedzmy o szerokosci 500-600 i wyjustować tekst. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 no nieźle, trochę tak po amerykańsku : ) trochę ciemno, ciutkę można było zacząć w ten sposób - trochę lepsze wrażenie by było : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 arek_inc dzięki za sugestię, postaramy się wszystko poprawić Sponsi, dzięki. Początek może i nie był udany, ale teraz mam nadzieję że wszystko się zmieni, również twoje podejście do webh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 W IE ta koperta "Dane kontaktowe" jest przesunięta, w FF "Strona główna" wyświetla się w dwóch linijkach a chyba powinna w jednej. Czy tylko u mnie pojawił się dolny suwak? Ogólnie bardzo ładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 Debian, stronka musiała Ci się źle załadować. Odnośnie suwaka, znamy problem i postaramy się go jakoś usunąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 Debian, stronka musiała Ci się źle załadować. No nie wiem. I co to znaczy "źle załadować"? Obejrz dokładnie stronę pod FF, Operą i IE bo ja tam widzę kilka niedociągnięć odnośnie prawidłowego wyświetlania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 Może nie powinnam się wypowiadać, bo design to kwestia gustu oraz jesteśmy "konkurencją" ale średnio podoba mi się ten projekt. "Serwery" dziwnie wtapiają się opis pakietu, czcionka pod logiem "webh.pl" średnio tam pasuje. Zmieniłabym czcionkę dla ceny w pakiecie, wygląda nieco dziwnie. Oferta w tabeli jest nieco mało przejrzysta, powinna być inaczej przedstawiona. Mimo wszystko design lepszy niż poprzedni, gratulacje i powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 Mi sie osobiście nie podoba, ale to kwestia gustów o których się powinno nie dyskutować Te obrazki z pcetami wolno się ładują, za duże są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 To ja może nieco konstruktywniej, niż tylko 'nie podoba mi się'. Layout w zamyśle jest ciekawy, ładny. Niemniej jednak widać wiele niedociągnięć detalicznych. Strona główna: Przede wszystkim nie ma możliwości bezpośredniego przejścia do zamówienia, czy oferty przy tych 3 pakietach z PCtami. Tło zdaje się nieco za ciemne, czcionka ciut za mała. 3 pakiety na górze, pakiety reseller i domeny, są za ciasno.. przydałoby się nieco więcej przestrzeni. Podstrony: Najbardziej w oczy razi: http://webh.pl/index.php?cmd=help - większa czcionka, czytelniejsza, i inne ułożenie tekstu. I jeszcze odnośnie zawartości merytorycznej, ubogi dział 'O Nas', 'Pomoc'. No i to o czym wspomniał Patryk, obrazki po 300 KB (http://webh.pl/graphics/logo/pstart.png), to jednak troche za dużo ; ). Oczywiście to moja subiektywna opinia Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 Dziękuję za wszystkie sugestie, opinie dotyczące nowej odsłony strony Webh.pl. Postaramy się wszysto poprawić tak aby strona prezentowała się jeszcze lepiej Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 Mi czarny kolor w ogóle nie pasuje do firmy hostingowej. Taka konwencja to wyważanie otwartych drzwi. Z jakiejś przyczyny większość layoutów firm hostingowych jest utrzymana w konwencji jasnej. Dodatkowo ostre kontrasty, potęgują jeszcze efekt zbyt dużej czerni. Czcionki są średnio dopasowane do układu i bloków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 Tak chyba nie ma być (FF)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 To ja również dorzucę coś od siebie. 1. W żółtych fragmentach są ciemniejsze pasy - to fajny pomysł, ale div z menu dajcie z przezroczystym tłem, bo za linkami pasy albo znikają, albo są w drugą stronę. 2. W krótszych stronach postarajcie się, żeby footer nie był od 2/3 strony bo wtedy jest za dużo żółtego i już mogą boleć oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bsm1960 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 strona jest mało czytelna, trzeba wysilić wzrok aby cokolwiek odczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach