konradinho 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Witam. Czy istnieje jakiś program który prosto z ftp pozwoli mi na podzielenie dużego pliku na częsci? Taki WinRar ale na serwer. Chodzi tylko o ustawienie wielkości i podzielenie tych częsci do .rar Jest takie coś? Z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Masz na tym serwerze dostęp do powłoki systemowej? Czy szukasz jakiegoś systemu web'owego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konradinho 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Masz na tym serwerze dostęp do powłoki systemowej?Czy szukasz jakiegoś systemu web'owego? Nie wiem za bardzo co masz na myśli. Najlepiej jakby było to web'bowe. A czy mam dostęp do powłoki systemowej... Cpanel i te sprawy mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 http://www.phpclasses.org/browse/package/1900.html na tej klasie ponoc mozna napisac skrypt w php ktory bedzie kompreoswal i dzielil na paczki w ZIP'ie. Nie testowalem wiec nie mam 100% pewnosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konradinho 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Heh, na pewno sobie poradzę...Ale wielkie dzięki za radę, spróbować trzeba Chyba jednak nie da rady :/ Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 943486990 bytes) in /home2/konradin/public_html/class.easyzip.php on line 134 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach