Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Witam, miałem konto hostingowe o sporych parametrach ale główny serwis jaki na nim siedział i wykorzystywał większość transferu/miejsca itp został przeniesiony na inny. Teraz mam na nim jeszcze 3-4 strony: ironsquad.eu jaggedalliancezone.pl hiredguns.pl cms-area.pl Są to w większości serwisy tylko informacyjne, bez forów itp a i nawet o dosyć małym ruchu, chciałbym je przenieść na jakiś tani ale za to szybki i stabilny serwer bez bajerów. Parametry wystarczające w zupełności to: - Pojemność: 400-500MB - Transfer: 7-10GB/m-c - możliwość podpinania domen - zarządzanie najlepiej przez DA lub cPanel - wielkość baz SQL w ramach pojemności (żadne mi tu zasady a'la OVH) Cena.. hm.. chciałbym jak najtańsze, max 40zł/rok, co polecacie? Myślałem nad netarterią ale w insane za nieco niższą cenę, dostaję jednak więcej, poza tym te 5GB/m-c to jednak mało na wypadek W. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Jeżeli jesteś w stanie zwiększyć swój budżet mogę zaproponować pakiet Home z naszej oferty. Pojemność 1GB, Transfer miesięczny 10GB, nieograniczona ilość domen, panel DirectAdmin w polskiej wersji językowej z naszą autorską skórką, nieograniczona ilość baz danych dla użytkowników forum, pojemność baz danych ograniczona wielkością konta. Cena konta 61zł brutto. Więcej informacji: http://netzip.pl/hosting/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Witam, w aktualnie trwającej promocji( jest na forum ) dostaniesz u nas konto które normalnie kosztuje 61zl rocznie za 48,80zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 W tym wypadku oferta netzip.pl wygląda lepiej niż webh.pl (nie biorąc pod uwagę promocji). Nie wiem jednak jak się obie firmy sprawują więc niech albo ktoś napisze co lepiej wybrać z tych lub jeszcze innych firm, wolę OBIEKTYWNE oceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 @juvenito, możesz przedstawić jakieś obiektywne argumenty (opórcz tego, że netzip.pl istnieje o wiele krótcej niż Webh.pl)? Korzystasz z usług tej firmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2008 http://www.szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=14 albo www.skyhost.com.pl == wybierz co potrzebujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach