beliq 442 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Ten serwer jest źle skonfigurowany i widać to gołym okiem po dwóch plikach tu umieszczonych. ( ja nie chcę tej roboty jakby co ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Nie chcę nikogo obrażać ale ten serwer chyba konfigurował jakiś fachura Polski, który "potrafi" wszystko ;- )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
App2Perfect.com 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 szkoda, bellerofont.. otóż serwer konfigurował support SoftLayer z usługi Server Managament, a każdy ich tak chwali.. juz pan papaj zajął się moim serwerem. jak narazie zuzycie jest OK, zobaczymy w godzinach szczytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Heh mnie odrzucił ten zapis i ogólne Twoje wypowiedzi. Oceniasz ludzi powierzchownie, z góry myślisz jakby ktoś chciał tylko zarobić nic nie robiąc. Ja to tak odebrałem, mimo iż podobnych konfiguracji przerabiam trochę to nie chciał bym tego wykonać nawet za tysiąc złoty. Powodzenia w biznesie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach