silver_limp 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Witam serdecznie.Czytalem pare opinii o hostingach i ciezko znalezc bo wszedzie sa jakies ale...Szukam hostingu taniego i dobrego pod forum poniewaz moj obecny jest tragiczny..Pojemnosc nie musi byc duza ale jak to z transferem bywa musi byc dobry..poniewaz ze serwera nic raczej sciaganie nie bedzie wiec transfer jest obojetny czy to zalezy od ilosci wejsc ludzi ? .Szukam takiego na 1tys.osob dziennie.Chcialbym poznac pare Waszych opinii zebym mogl zorientowac sie w ofertach.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Witam serdecznie.Czytalem pare opinii o hostingach i ciezko znalezc bo wszedzie sa jakies ale...Szukam hostingu taniego i dobrego pod forum poniewaz moj obecny jest tragiczny..Pojemnosc nie musi byc duza ale jak to z transferem bywa musi byc dobry..poniewaz ze serwera nic raczej sciaganie nie bedzie wiec transfer jest obojetny czy to zalezy od ilosci wejsc ludzi ? .Szukam takiego na 1tys.osob dziennie.Chcialbym poznac pare Waszych opinii zebym mogl zorientowac sie w ofertach.Pozdrawiam Tanio nie idzie w parze z dobrze Jaki masz budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Na jakim skrypcie jest to forum? Ile możesz wydać miesięcznie oraz jakie orientacyjnie parametry potrzebujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Podaj stan forum ile postów jaka ciężka baza jaki skrypt ile online i jakie obciążenie generujesz teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silver_limp 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 budzet skromny ze tak powiem 70zl na rok , nie chce jakiegos ekstra bo to kosztuje wiem niestety skrypt to php by przemo mam 420 userow ..dziennie 200 osob..ile ma baza nie wiem niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Ile jest średnio osób on-line? Czy używasz wszystkich tych dodatków w przemie? hehe, wiem że to śmiesznie brzmi, ale niektóre osoby mają wszystko włączone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 oj się nieda za 70zł rok może miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silver_limp 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 srednio hmm..10 osob on-line.Nie nic nie wgrywam zadnych dodatkow po co mi badziewie na serwie 70zl na miesiac nie nie moze jak pojdzie wszystko w dobra strone ale sa takie hostingi i dobre z tego co slyszalem..duzo osob ma..sciagane nic nie ebdzie wiec chodzi zeby byl bez awaryjny i szybko ladowal strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Relayed, nie przesadzaj. Z opisu silver_limp nie wynika żeby te forum było aż tak duże żeby musiał wydawać 70zł miesięcznie Edit: W takim razie ja zapraszam do siebie, w chwili obecnej trwa promocja 12 miesięcy za 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 czyli tak jak się spodziewałem :-)) Przemo i mały budżecik ... no cóż polecam prze konwertować skrypt na coś innego np. phpbb3. Do tego 70 zl rocznie ... hmm napisz może do BOKu Neteasy.pl to zrobią dla Ciebie jakiś ładny pakiecik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silver_limp 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 to nie jest duze forum..dopiero idzie w gore ale troszke do przodu myslec trzeba..troszke webh.pl wlasnie patrze na stronke..za 61zl na rok hmmm..to moze sponsoring ze tak spytam phpbb3 mysle nad tym ale nie wiem czy da sie przerzucic wszystko z przema... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 silver_limp, sponsoring przy takiej oglądalności odpada phpbb3 mysle nad tym ale nie wiem czy da sie przerzucic wszystko z przema... Z tym możemy pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 neteasy z własnym pakietem i SMF najlepiej z darmowych a ew PHPBB3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silver_limp 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 ok zobacze co i jak z tymi 2 hostingami..kazdy chwali swoje heh zobacze obgadam i dam znac dzieki wielkie za szybkie odpowiedzi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 ok zobacze co i jak z tymi 2 hostingami..kazdy chwali swoje heh zobacze obgadam i dam znac dzieki wielkie za szybkie odpowiedzi:D Ewentualnie zapraszam do przetestowania naszej oferty Pakiet Home, 1GB Pojemności/10Gb Transferu miesięcznego, codziennie kopie bezpieczeństwa, dostęp shell na życzenie. Cena w promocji 50zł (61zł brutto) - również przedłużenie dla kolejnych okresów. http://netzip.pl/ Kontakt: http://netzip.pl/pomoc/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silver_limp 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 a moze ktos powiedziec jak obliczyc jaki transfer sie ma..bo nie wiem jaki kupic ewentualnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Ile masz odwiedzin strony? Korzystasz z poczty? Jak duża (czyt. jakiej objętości) jest Twoja strona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Ile masz odwiedzin strony?Pisze w pierwszym poście. @silver_limp podaj po prostu jakie aktualnie parametry wykorzystujesz (transfer, baza danych, etc...) - informacje takie wyciągniesz z panelu administracyjnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach