reci@n 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Witam, mam problem z logowaniem do cPanelu, a w sumie nie ja tylko osoby które u mnie hostują. W momencie gdy wpisują PRAWIDŁOWY login i hasło nie loguje ich do cPanelu. Wyskakuje standardowy błąd nt. logowania. Próbowałem już zmienać hasła na nowe, trudniejsze jednak nadal jest tak samo. Na dodatek można poprawnie zalogować się do ftp tymi samymi danymi. Prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papaj Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 sprawdz logi i zatrudnij admina, a nie jako n00b hostujesz klientow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reci@n 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 klientami ich nie moge nazwać, bo to są znajomi. Troszkę potrafię i nie nazwałbym sie jak to określiłeś n00b-em. Jednak mam problem i oczekuje pomocy, a Twoja wypowiedz raczej wątpie żeby mi pomogła. Czekam na dalszą próbę i chęć pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papaj Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Pomoglaby gdybys umial czytac ze zrozumieniem, przejrzyj logi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 zapewne jakiś błąd sesji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Zapewne ten panel ma support,a na pewno to forum go nie świadczy w żadnym stopniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Ale po to jest ten dział aby jednak pomagać. Więc albo pomagamy albo chociaż wstrzymujemy się od komentarza. Co Wy na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Może jest jakiś problem z katalogiem /temp gdzie zapisuje sie sesje logowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach