miki2008 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 Witam, szukam jakiegoś serwera do ceny 250 zł. Wymagania: Lokalizacja: Niemcy Ram: min 1024 MB dysk: min 80GB limit transferu min 1TB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 rozumiem ze to koszt miesięczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki2008 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spacedust 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 hetzner.de - polscy pośrednicy cjc.pl, optihost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 hetzner.de I chyba nic innego. Ale u nich teraz dostać dedyka graniczy z cudem... ok 3tygodnie oczekiwania ;/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki2008 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 macie jeszcze jakies oferty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 Sorry. Źle przeczytałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papaj Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 Jak nic innego? Jest jeszcze kilka ofert, jak bede miec chwile to podesle ci linki na PW. Czy w gre wchodzi oplata instalacyjna? Wlasnie, co do hetznera, to stanowczo odradzam, chyba ze lubisz jak z konta znika ci ~600zl i musisz czekac 3 tyg... niefajnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 jeżeli nie koniecznie musiała by by to lokalizacja DE a mogła by byc FR to http://www.ovh.pl/produkty/start100mpluslarge.xml OVH ma dobre serwerki z dobrymi łączami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 wszyscy zapominają o strato xxl-web.pl - serwery w strato.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 Witam, Moge zaoferowac: AMD X2 5200+ 2GB RAM 2x250GB HDD 1TB transferu Miesiecznie 250PLN netto Brak oplat instalacyjnych +2TB transferu 80PLN netto Lokalizacja serwera Frankfurt, Niemcy (Netdirekt). Serwery dostepne od reki. Pozdrawiam, Dino Strzeminski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Wlasnie, co do hetznera, to stanowczo odradzam, chyba ze lubisz jak z konta znika ci ~600zl i musisz czekac 3 tyg... niefajnie;) Hehe niekoniecznie musi tak być. Ja płacę za dedyki w Hetzner przelewem i dostaje rachunek po zainstalowaniu dedyków i płace do 19 następnego miesiąca Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papaj Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Hehe niekoniecznie musi tak być. Ja płacę za dedyki w Hetzner przelewem i dostaje rachunek po zainstalowaniu dedyków i płace do 19 następnego miesiąca Pozdrawiam Widocznie praktyka widoczna z mojej strony stosowana jest dla nowych klientow, choc kto wie... moze inni maja szybszy setup, po prostu jest to moje prywatne doswiadczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach