NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 Witam Szukam dobrego serwera FTP z miejscem ok 3GB to minimalna wielkość maksymalna to ok 5GB Miło by było gdyby transfer był nielimitowany Lokalizacja wydaję mi się być obojętna A i jeszcze ważna wiadomość na FTP ma znajdować się klient do bezpłatnej gry o wielkości 2GB +drobne pierdoły ;p Z góry dziękuje za oferty PS. Nie wiedziałem gdzie umieścić to zapytanie... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 Budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 pogadaj z webh.pl oni zapewne zaproponują ci coś ciekawego we francji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fanel 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 Budżet? Podstawowe pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 Budżet hmm nie wiem zależy od oferty no tak 500zł rocznie max No chyba, że oferta będzie atrakcyjna Ale te 500zł to starczy na hoho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 http://xxl-web.com/fileserver/index.html to chyba będzie dla ciebie idealne rozwiązanie brak limitu transferu i rok wyniesie cię 240zł+VAT wg moich obliczeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 http://xxl-web.com/fileserver/index.html do d*** z nimi założyłem tam ACC tydzień temu i nie dostałem do dzisiaj rachunku teraz okazuje się, że moje konto zostało wyłączone. Nie chce mieć za bardzo z tą firmą do czynienia ;/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 Zapraszam do kontaktu via pw, gg czy też e-mail możemy porozmawiać na temat konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 Hmm czekam na inne oferty niestety webh.pl nie jest w stanie hostować moich pików ;/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 Hmm czekam na inne oferty niestety webh.pl nie jest w stanie hostować moich pików ;/ Pozdrawiam Możesz napisać z jakiego powodu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 konto ftp szukasz czy konto ftp czytaj serwer www ? z duzym parametrem ftp, Jesli chodzi o serwer ftp tez poziom www. plus ewentualnie dostep do php ( baz MYsql ) zapraszam na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 napisał ze tylko na pliki statyczne, a konto do mirroringu klienta gry online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2008 Z jakiego powodu webh.pl nie jest w stanie z powodu dużego ruchu. Liczę, że przez pierwsze 2 miesiące będzie to na poziomie ok 400-500 ściągnięć miesięcznie klienta który ma 2GB wic jest to bardzo duży ruch. Mają to być pliki statyczne jak ktoś tu już wspomniał na kilka plików. Nie mogę wrzucić to na swoje dedyki z hetzner gdyż i tak są one za bardzo obciążane ;/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 800000 MB do 1000000 MB trafiku trzeba i tyle ;d jak cos dobrze policzylem Jesli oni maja jakies ograniczenia dlatego boją się ze im serwer może pozapychasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SebastianO 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 A mnie ciekawi jak by się pod to sprawdził dreamhost.com ? Albo inaczej. Czy faktycznie można wycisnąć parametry, które oni oferują w ruchu statycznym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceMan 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Co sądzicie o RPS w OHV?? http://www.ovh.pl/produkty/rps1.xml np ten czy to da rade czy nie badzie ;p I czy w ogóle RPS nadaje się na hosting plików statycznych Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Dużych tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 http://www.xxl-web.com/fileserver/index.html - powinno sprostać Twoim wymaganiom. Korzystam sam :-)) Transfery do 20-30 mbps. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Malu - http://xxl-web.com/fileserver/index.html do d*** z nimi założyłem tam ACC tydzień temu i nie dostałem do dzisiaj rachunku teraz okazuje się, że moje konto zostało wyłączone. Nie chce mieć za bardzo z tą firmą do czynienia ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Nie doczytałem przepraszam ;-)) RPS z ovh powinien sprostać stawianym wymaganiom ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 verde, dbamy o jakość naszych usług dlatego nie możemy sobie pozwolić, aby serwer był obciążony przez cały dzień a wysycenie łącza sięgało 70mbps. Miałem klienta z tym samym(z czym nie zdradzam ;P ) i generował mi właśnie owe 70mbps, a do tego wszystko szlo po www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach