malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 ktoś się interesuje trialem ? Wreszcie ludzie dobrymi rzeczami zaczęli się interesować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 nom ja od paru lat "trialuje" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 to apropo jaki masz sprzęt ? Ja aktualnie bez niczego ale poprzednio miałem koxx 20" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 kot ms2 wb 1065, mostek try all 130/20, piasty BT + DT (przod disc) tyl hs33 przod bb5 + 203 mm, stery booster 4b korby - ECHO, KIERa try all 740 mm 25.4 a teraz mam zoo pod oversize 740mm ( try all mam na sprzedaz jak cos to pisz mam jeszcze pare ciekawych czesci ), widly echo urban, ogolnie ujeżdżam stocka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 To czekam na oferte :-)) Co prawda zastanawiam się czy nie wyłożyć sporej kasy na nowy rower niż składać ale zobaczymy;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 Popieram AIP i lubie rowerki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach