App2Perfect.com 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2008 Dostałem link od kolegi, który także jak ja zajmuje się hostingiem Można się pośmiać jak to się czyta, zwłaszcza odpowiedzi "ekspertów" http://forum.ks-ekspert.pl/index.php?showtopic=116342 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2008 Albo jestem już dziś zmęczony albo po prostu mnie to już nie śmieszy... ale co w tych odp. jest takiego zabawnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2008 hmm ja to z dwa razy prześledziłem szukając jakiegoś wybitnego humoru, ale niestety. Dostałem link od kolegi, który także jak ja zajmuje się hostingiem Dla mnie to jest śmieszniejsze niż w/w link. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
App2Perfect.com 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2008 Ludzie, co dla mnie jest smieszne? chocby samo pytanie, cena, samo porownanie 25uu dziennie. a propos odpowiedzi, chocby jeśli łacze wytrzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 ee... WSHE nie wczytał się jeszcze w to, co tutaj ludzie wypisują, dlatego tamto to dla niego kupa śmiechu.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 sponsi linki nie podales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KdA 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 Dla mnie to też nic śmiesznego... sponsi linki nie podales Sponsiemu chyba chodziło o to forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 racja.. po wysłaniu posta dopiero to do mnie dotarło, ale pomyślałem, że zgadniecie o co mi chodzi hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach