jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 Ciekawe za ile pójdzie http://allegro.pl/item339770895_domena_lin..._sprzedaz_.html ///edit @Fobi. Przestawiłbyś zegarek na forum o +1 h :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 Domena nie jest na sprzedaż, jest ustawiona spora cena zaporowa, wystawiona na allegro z innych powodów Przecież jest dobra godzina na forum :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 Dodano 2008-04-02 22:59 Dla pytających: serwis jest komplecie z domeną. hmm... z jakich powodów zbytnio mnie nie obchodzi. Ja widzę tylko sprzedaż i to co jest napisane Co do godzinny była zła, ale została przestawiona BTW: Widzę, że Adrian wygrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 ŁOŁ to Adrian zaszalał, albo bierze kredyt albo wygrał w Lotto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 No to będzie musiał chyba jakąś hipotekę zastawić bo pewnie za mniej niż pół bańki nie pójdzie A tak swoją drogą jestem ciekaw czemu właściciel sprzedaje tak znany, a zarazem dochodowy serwis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 tylko pamiętajcie, że jest jeszcze cena minimalna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 tylko pamiętajcie, że jest jeszcze cena minimalna... wiem, w promocji 19.99zł + płyn do mycia naczyń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 Coraz to więcej serwisów całkiem sporych zaczyna wystawiać się na allegro, przy czym zbierają one stosunkowo niezłe kwoty. Powoli zaczynamy wchodzić w czasy kiedy polskie serwisy stają się coraz to bardziej wartościowe. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystek 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 Jakby tak Microsoft Polska kupił tę domenę to byłby zgrzyt i płacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 I tak nie lubię portalu linux.pl ^^ Niech sobie Bill G. go kupi :s btw. Wciąż się zastanawiam dlaczego na stronie Windowsa oraz podczas instalacji Wingrozy Microsoft opisuje zalety Linuxa. Wie ktoś z was ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2008 I tak nie lubię portalu linux.pl ^^ Niech sobie Bill G. go kupi :sbtw. Wciąż się zastanawiam dlaczego na stronie Windowsa oraz podczas instalacji Wingrozy Microsoft opisuje zalety Linuxa. Wie ktoś z was ? Szybkość, bezpieczeństwo. Opowiadają o tym co będzie jak przejdziesz na linuksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2008 29 100,00 zł troche siana jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2008 29 100,00 zł troche siana jest Chyba nie zdajesz sobie sprawy ile potrafią zarobić tego typu serwisy. PS. tak OT - sup.pl również jest na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2008 PS. tak OT - sup.pl również jest na allegro http://allegro.pl/item340199431_sup_pl_sit...ania_stron.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2008 co do sup.pl to nie polecam Ostatnio co chwile łapało pady, których nie było.. a wszystko było ok do jakoś 4 kwietnia A tak w ogóle na email: sup@sup.pl przychodzą cały czas zwrotki i nie wiadomo jak z adminem się skontaktować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystek 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 A tak w ogóle na email: sup@sup.pl przychodzą cały czas zwrotki i nie wiadomo jak z adminem się skontaktować Napisz na postmaster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Sprzedana ! 32 300,00 zł cena nie jest zła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Sprzedana ! No nie za bardzo, przecież "Cena minimalna nie została osiągnięta."... Edit: ktoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 Sprzedana ! 32 300,00 zł cena nie jest zła Przecież cena minimalna nie została osiągnięta. edit: o ktoś mnie wyprzedził o 3 sekundy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 cena wcale nie duża... jak na serwis z tak dużą oglądalnością i bardzo konkretną nazwą domeny to cena mogła by być o wiele wyższa. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 to jest polska i wg. mnie jak coś nie wygląda jak fotka czy n-k to teraz nikt nie wyda na nia grubej kasy, a ja jeżeli był bym adminem tego serwisu na pewno bym się go nie pozbył jednak to jakiś stały miesięczny dochód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzaq 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 A ja słyszałem, że to był tylko taki żart Prima Aprilisowy, a cena minimalna wynosiła 2 mln pln I prawdopodobnie właśnie tak też było.. (jak dobrze liczę aukcja wystawiona 1 kwietnia). A cena - jak za taki serwis (i to z jaką domeną) to o wiele za niska.. Pozdrawiam, krzaq. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2008 A ja słyszałem, że to był tylko taki żart Prima Aprilisowy, a cena minimalna wynosiła 2 mln pln To by wiele wyjaśniało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2008 A pisałem na początku, nikt mnie nie słuchał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach