jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 ty bo zaraz ci się skrzynka PW sebak zapcha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 i tak juz za poźno.. napisał, to teraz bedzie mial 20 pw / godzine, cos o tym wiem ale mi sie fuksło grzeczna opera i wyskakujące powiadomienie o poczcie (tzn o odpowiedzi w topiku ) hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Ja się niestety spóźniłem jak widzę :-( W tym momencie to PIPNI nawet do zabawy się nie nadaje, o nauce nie wspominając, bo czas logowania na konto przekracza u mnie "czas zdrowego rozsądku", to znaczy już ponad 5 minut czekam na prompt po zalogowaniu. :-/ Szkoda tylko, że nasiedziałem się konfigurując usługi, by zajmowały jak najmniej RAMu i jak najmniej szkodziły i teraz nic z tego nie mam. Sebak: A ile u Ciebie _kosztowałby_ VPS o podobnych parametrach jak na PIPNI? Jeśli oczywiście świadczysz takie usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 No to było do przewidzenia Z tego co wiem to już takie sytuacje się z pipni zdażały. Tzn jakieś dzieci zakładały po 5 kont i stawiały publicki do cs'a xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warsik 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Vps Sebaka To Jest miodzio w porownaniu tego "pimpka" Chętnie bym sobie powiekszył zasoby albo kupił jakiegoś lepszego Vps u P. Sebastiania o ile oferuja Bo Bardzo Ładnie to smiga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 No to było do przewidzenia Z tego co wiem to już takie sytuacje się z pipni zdażały. Tzn jakieś dzieci zakładały po 5 kont i stawiały publicki do cs'a xD No tak. A człowiek tu "kombinuje", by apache nie uruchamiał po kilka serwerów, by MySQL w ogóle się zainstalował, bo po przekroczeniu mniej więcej 60MB zajętej pamięci "fork nie wyrabiał". W tym momencie "mam tam uruchomionego" apacha, PHP i MySQL, i wraz z resztą systemu zajmują około 48MB RAMu, ale trudno to nawet sprawdzić, bo dalej czekam na prompt :-D Miałem zacząć "zabawy" z BINDem, ale jak widzę, to nie ma sensu. Czas kupić ALIX'a i postawić sobie w domu samemu maszynkę. Szkoda tylko stałego IP :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2008 Mruczek, ofertę wysłałem na PW. Oficjalna usługa VPSów ruszy dopiero w wakacje, w tej chwili mogę co najwyżej zainteresowanym wysłać PW z ofertą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qmesso 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2008 ja rowniez nie zdazylem zalapac sie na freevpsy, na starcie dostalem "duzy upust" wiec skorzystalem z oferty Sebaka, i moge potwierdzic slowa Warsika bardzo fajnie to chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLOBUS 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 Jak wam się sprawują ? Ja już od tygodnia nie mogę wejść na SSH a na stronie pisze że jest online. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 Jak wam się sprawują ? Szczerze? Za***.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 GLOBUS raczej pytał o VPSY pipni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLOBUS 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 Zapomniałem dodać że chodzi mi o konta free. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 moja pipnia tez padła, pisze ze online, ale pingi nic, ssh nic, nic nic nic a od VPSik od Sebaka --- no wypas, chodzi tak szybciutko i płynnie ze nie da sie tego opisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 GLOBUS raczej pytał o VPSY pipni No tak, masz rację Teraz webh, efuturo i kilka innych firm sprzedają vpsy o podobnych parametrach za grosze więc po co się użerać z tym pipni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 Webh i efuturo to jedne i te same VPSy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 Teraz webh, efuturo i kilka innych firm sprzedają vpsy o podobnych parametrach za grosze więc po co się użerać z tym pipni? To dlaczego ty mi marudzisz na gg, a sam nie kupisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 Marudzę? Przecież ja vpsa nie potrzebuje kupować, przeczytaj jeszcze raz co napisałem Ci na gg :PP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach