kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 To jest free konto , ale mozesz zamowic piszac na support albo update zrobic free konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 ja tak z ciekawosci chcialem sie zrej to non stop wyskakiwalo Please, enter correct e-mail :X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 Mozna zalozyc konto tylko bedac na terenie Czech lub Slowacji pozostale domeny sa zablokowane Ps: Zinstalowalem dzis na tym darmowym Cpanel na 15 dni nawet jakos hula to przy 128mb ramu ja tak z ciekawosci chcialem sie zrej to non stop wyskakiwalo Please, enter correct e-mail :X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 Mozna zalozyc konto tylko bedac na terenie Czech lub Slowacji pozostale domeny sa zablokowanePs: Zinstalowalem dzis na tym darmowym Cpanel na 15 dni nawet jakos hula to przy 128mb ramu czy moglbys mi konto zalozyc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karoldz 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 A ktoś rozkminił ten regulamin w jakich wypadkach kasują konta byłbym wdzięczny za minimalne streszczenie bo dla mnie ten czeski jezyk jest kompletnie nie zrozumiały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 http://translate.google.pl A ktoś rozkminił ten regulamin w jakich wypadkach kasują konta byłbym wdzięczny za minimalne streszczenie bo dla mnie ten czeski jezyk jest kompletnie nie zrozumiały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2008 jak ktos poradzi sobie z rejestracją, to proszę, niech zarejestruje tez konto dla mnie.. dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 14, 2008 Oczekiwacz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2008 ja rozkminiłem jak rejestrować konta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2008 to moze napisz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2008 Żadne proxy już nie działają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 14, 2008 ja rozkminiłem jak rejestrować konta z miła chęcia tego pana wysłucham ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 heh, kazdy w internecie (o pipni jest ostatnie glosno) jak juz sie dowie jak sie rejestrowac, to nigdy nie powie, albo bedzie chcial za to pieniadze :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 heh, kazdy w internecie (o pipni jest ostatnie glosno) jak juz sie dowie jak sie rejestrowac, to nigdy nie powie, albo bedzie chcial za to pieniadze :/ a ten typ chcail od ciebie kase ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 nie, nie chciał... ale na innych forach chcą.. jest taki jeden nawet co rejestruje sie na kazdym forum gdzie google znajdzie "pipni.cz" pod tym samym nickiem i oferuje to samo... ale oni nie bez powodu zablokowali te rejestracje.. czesi maja naprawde dobre hostingi za free.. teraz nawet dedyk.. a jak dopadnie sie banda lamerów, co korzystaja z tego do spamowania,albo zakladania kont ktore poźniej niczemu nie służą, no to musieli cos z tym zrobic.. wiekszość z tych co sie chwalili za maja konto juz go nie maja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Z polski nie zalozycie konta free tylko czeskie domeny i slowackie sa dopuszczone, a o proxy zapomnijcie bo sa poblokowane, ja bedac w czechach jakis czas temu na zakupach zawitalem do kafejki i zalozylem sobie dwa konta i dzialaja do dzis bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 czyli jak dlugo (w miesiacach) masz tam konta?? co masz na tych kontach? (jezeli mozna wiedziec).. bo chce wiedziec co pasuje robic zeby nie skasowali, skoro faktycznie masz tam dlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Podstawa to nie uzywac p2p, nie stawiac serwerow gier co im obciaza lacza, ja tam poprostu sie ucze administrowac mam na jednym zainstalowany DA a na drugim sam czysty system , jezeli nie lamiesz zasad to konto bedzie istniec wiadomo specyfikacja konta free zadna rewelacja ale do nuauki w sam raz jest a co wazne bardzo dobry transfer i/o ps. konta mam tam juz przeszlo 2mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLOBUS 1 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 Wszystko się da kto chce darmowe konto ;> pisać na priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 I znow sie zacznie inwazja dzieci CS na pipni heh to ci polski narod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 ja konta potrzebuje tez do nauki bo jak kupie juz dedyka, to lepiej bedzie wszystko umiec, a nie miesiac sie uczyc, za 230 zł brutto (albo wiecej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 No dokladnie lepiej dmuchac na zimne..zainstaluj sobie wersje 30 dniowa DA i sie ucz ja konta potrzebuje tez do nauki bo jak kupie juz dedyka, to lepiej bedzie wszystko umiec, a nie miesiac sie uczyc, za 230 zł brutto (albo wiecej) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 ja wam moge pomoc za freeeko ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 5 minut zabawy i dzięki GLOBUS-owi mam również vpsa free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2008 zainstaluj sobie wersje 30 dniowa DA i sie ucz DA ?? 5 minut zabawy i dzięki GLOBUS-owi mam również vpsa free A jak dlugo czekales na mail aktywacyjny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach