DamNian 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 Witam. Szukam VPS'a pod serwer CS'a. Piszcie o swoich doswiadczeniach w tej dziedzinie. Prosze, o pisanie tylko sprawdzonych opcji np. sam postawiles tam serwer, ile slotów udalo Ci sie postawic etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 Zależy ile jeszcze kasy chcesz na to wydawać... Ale http://www.hosteurope.de/ da radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 ile razy będzie ten sam temat powielany??????? sprawdź ten dział: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showforum=28 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DamNian 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2008 Dział owy sprawdzilem, ale napisze jeszcze raz. CHODZI MI O KONKRETY I WASZE DOSWIADCZENIA ODNOSCINIE SERWERÓW CS NA VPS'ie. Czyli: jaki VPS/gdzie, ile slotów etc. Dzieki z góry... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2008 Dział owy sprawdzilem, ale napisze jeszcze raz. CHODZI MI O KONKRETY I WASZE DOSWIADCZENIA ODNOSCINIE SERWERÓW CS NA VPS'ie. Czyli: jaki VPS/gdzie, ile slotów etc. Dzieki z góry... że co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 RuFiK no wiesz: hosteurope, VPS opcja XL, 30 slotów CS, bla bla, bla bla - no chyba o to chodzi? : )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 CHODZI MI O KONKRETY I WASZE DOSWIADCZENIA ODNOSCINIE SERWERÓW CS NA VPS'ie. Czyli: jaki VPS/gdzie, ile slotów etc. przecież to było tyle razy wałkowane na forum .... !!!Użyj forumowego kompedium wiedzy tam znajdziesz dosłownie wszytko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 na pewno na VPSach z unixstorm nie postawisz servera cs sprawdzałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 RPS w ovh i spokojnie cs bedzie hulał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 Dużo zależy do CPU, do ilu masz dostęp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 RPS w ovh i spokojnie cs bedzie hulał potwierdzam, pingi w granicach 45 - 60 ms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 chyba na tym powinien ci śmigać ;P a tanie jak na dedyak ;p http://xxl-web.com/aktualneoferty/00000099830a7c101.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elik!sir 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 z tego co pamietam na xxl-web mialem dedyka i Pingi byly dosyc wysokie 90+ w cs'a nie dalo sie grac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 VPS + CS to jedno z najgorszych rozwiązań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 Dlaczego?? Mam VPS'a w HE i CS działa bardzo dobrze. Do tego jest na nim dość duża strona i przy normalnej liczbie slotów nie ma problemu. VPS XL 2.0 - duża, średnio odwiedzana strona [500 uu dziennie] z dużymi transferami + cs 1.6 NS na 16 slotów(pełno modyfikacji) i cs 1.6 na 8 slotów] Wszystko działa i ma jeszcze zapas mocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 śmiem powiedzieć nawet, że to chodzi na pewno lepiej niż dedyk w livenet... ;f <lol2> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 Ja polecam VPSy od użytkownika wht: scz .Serwery bardzo ładnie sie trzymają, teraz stoją na nim serwery: 16 slotów i 10 slotów i wszystko spoko. Polecam ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 Ja polecam RPS-a. Ja na nim mam postawionego CS:S na 20 slotów i CS 1.6 na 12 slotów i mi wszystko ładnie chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gacus^ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 mareczek że tak zapytam Ty oba serwery postawiłeś na tym RPS-ie z ovh.pl za 48,68zł brutto? ten serwer cs:s 20slot oraz cs 1.6 12 slot? z góry dziekuję za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 tak + jeszcze jest odpalony TS, ale na nim nikt nie siedzi. Na RPS-ie znajduje się goły system. pingi ~60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach