okrzyk1 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2008 Szukam malego VPS na potrzeby nauki obsługi go itp. Pozdrawiam Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2008 Mogę zaproponować następującą konfiguracje: 128-256 MB 5GB HDD 25GB transferu miesięcznie 29 zł miesięcznie Sprzęt klasy IBM x3650 oparty o 2 procesory Xeon Quad Core oraz dyski SAS 15k. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2008 Sebak z tego co wiem Webh proponuje takie same. Zbieg okoliczności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2008 Sebak oferuje jednak serwery w Polsce ;- )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2008 webh też proponuje w PL do tego w tym samym miejscu, na tym samym sprzęcie, wiec nie jest to żaden zbieg okoliczności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qmesso 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 jesli nie przeszkadzaja pingi z USA to polecami i sam uzywam: "CPU 100MHZ HD 10GB RAM 100MB BW 100GB PORT 100mbps, 100KB/s Uplink. Dual Core processor based server. Limited number of accounts per server. $4.90 USD Monthly" co przy aktualnaym kursie dolara jest smieszna cena http://www.web-wide-hosting.co.nz/VPSBilling/cart.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigel 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2008 jesli nie przeszkadzaja pingi z USA to polecami i sam uzywam:"CPU 100MHZ HD 10GB RAM 100MB BW 100GB PORT 100mbps, 100KB/s Uplink. Dual Core processor based server. Limited number of accounts per server. $4.90 USD Monthly" co przy aktualnaym kursie dolara jest smieszna cena http://www.web-wide-hosting.co.nz/VPSBilling/cart.php Dzięki za info. Jestem pozytywnie zaskoczony. Kupiłem VPS222 na East Coast za 6,90 $/m-c. Pingi na poziomie 130-150 ms. OS + lighttpd + php5 + mysql zajmuje 180 MB RAM, więc nie wiem czy nie dorzucę 2-4 dolarów do wyższej opcji. Dodatkowy adres IP kosztuje 2 $/m-c więc można ustawić sobie dwa NS. Testuje od kilku dni, na razie bez zarzutu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitreq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 nie wiecie czy mozna tam trzymac strony ero? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 nie wiecie czy mozna tam trzymac strony ero? zapytaj support. bedzie pewnie, szybciej i prosciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigel 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 Pytałem support o ew. upgrade. Odbywa się on podobno niezauważenie (ten sam os, filesystem), także można kupić dla testów najtańszą opcję a dopiero później zdecydować się na coś droższego. "Niestety", sam MySQL to ~100 MB RAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitreq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2008 zapytaj support. bedzie pewnie, szybciej i prosciej nie chcialo mi sie rejestrowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach