doger 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 A więc szukam taniego VPS lub dedyka pod grę Ragnarok Online(emulator eathena) Wymagania: Procesor: Pentium III =1.2 GHz Ram: 512 łącze 1mb/s(nie mb/sekunde tylko łącze symetryczne) Pojemność dyskowa: 30 g Wysył : 30 g lub unlimited Lokalizacja: coś pobliskiego : na terenie Polski,Niemiec,Czech z małymi Pingami do 50(jeżeli ktoś poda host http://new.pipni.cz/ to może mi powiedzieć czy tam trzeba płacić z góry na 4 miechy? ) Jeżeli coś takiego macie to piszcie.Procesor może być słabszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2008 Mogę zaoferować Serwer Basic z naszej oferty AMD Sempron 3000+ 1 GB RAM DDR 1 x 80 GB SATA II 500 GB Transferu Serwery w Polsce niskie pingi Cena 170 Pln Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2008 Intel P4 1.6GHz 512 MB RAM 40 GB HDD 2000 GB transfer netdirekt.de / dediserv.pl ~ PLN 159/m-c netto pingi w granicach 50 - 60 ms ( i nie ma lossów tak jak w ofercie powyżej ;d ) ewentualnie może leaseweb.com AMD 1x Sempron 3100+ CPU #512MB DDR2 RAM 1 x 160GB SATA 7,200RPM Harddisk x 100Mbps Full-Duplex Uplink Port 500GB data traffic Volume Connectivity 39 euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2008 VPS w hosteurope.de ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doger 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2008 niezły ten z hosteuropa miał ktoś u nich wykupionego VPS,jak z płatnością u nich paypal czy co interesowałby mnie ten VPS http://www.hosteurope.de/produkte/Virtual-Server-Linux Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2008 caaaaaaaaaaaaaaałe 18 stron jest o tym... tylko wyszukiwarka i jedziesz... http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=4606 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2008 Hosteurope ... hmm mogę polecić ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doger 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 eh cenowo to mam do 110-120 zł a ten hosteuropa trzeba zawierać umowę na 12 miechów czy tak i chyba tak samo w netdirekt.de. Interesuje mnie host za 110~120zł bez płacenia za maszynę i bez umowy.Ten dediserv.pl(ten za 119zł) byłby nice tylko licząc z vat 22% to jest około 140zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 nie wiem jak to jest ale ja place za p3 1 ghz wlasnie 119 ( taka mam fakture ) oczywiscie nie ma umowy na rok ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doger 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 w tym dediserv? czyli do tej kwoty 119 zł jest już wliczone vat22%? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 tak dediserv z tym ze mam tam serwer juz spooro czasu i możliwe że teraz jest inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doger 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 oj sry chyba się pomyliłem źle przeczytałem Do powyższych cen klienci z Polski oraz ci klienci z innych krajów Unii Europejskiej , którzy nie mają europejskiego numeru podatku VAT doliczają 22% podatek VAT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach