trzy.litery 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 Witam. W poniedzialek o 4 rano z niewyjasnionych przyczyn moj serwer w forall padl i do tej pory nie odpowiada. Napisalem kilka maili, wczoraj i dzis do nich z prosba o wyjasnienie przyczyny, jednak odpowiedzi do tej pory nieotrzymalem. FTP z backupami tez padl, nie mam dostepu do swojego serwera ani do backupów. Pojawil sie tez problem z domena podpieta pod ich DNS. "Pole DNS1: serwer "ns.forall.pl" nie jest skonfigurowany dla domeny "xxxxxxx.net". Telefonu do nich niestety nie mam a przydalby mi sie teraz, ma ktos ich nr telefonu ? Co mam robic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 @trzy.litery to nie wiesz, iż tak podstawowe rzeczy jak wszelki możliwy kontakt (mail, tel, adres,etc) zapisuje się zaraz po złożeniu zamówienia? No ale oczywiście, dopiero jak są jakieś problemy to szukamy możliwej drogi kontaktu z firmą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 hmm.. mi z ISP dialogu działa all.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 hmm.. mi z ISP dialogu działa all.. Ale on przecież pisał o swoim serwerze, a nie stronach na forall (hosting) czy sama strona główna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 napisał to tak jakby strona też nie działała.. a tam są dane do kontaktu itd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzy.litery 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 wszystkie dane oprocz telefonu sa, nr tel po zlozeniu zamowienia nie otrzymalem, oczywiscie chodzi tylko o moj serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gamepad.pl-tom 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2008 person: Andrzej Madon address: 32-660 Chelmek, PL e-mail: firma@forall.pl phone: +48 33 846 17 03 nic-hdl: AM14153-RIPE mnt-by: TKTELEKOM-MNT source: RIPE # Filtered Może ten numer jest aktualny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trzy.litery 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2008 serwer dzis zacząl dzialac, ale zadnego wyjasnienia nie dostalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach