Vegeta 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 Mam problem. Chciałbym założyć forum, chciałbym, aby miało ono więcej opcji, i było ciekawsze. Płacić mogę sms'em około 10zł miesięcznie. Możecie mi coś polecić? chciał bym również uniknac rejstracji, z podawaniem danych prywatnych (adres, nazwisko itp.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 chciał bym również uniknac rejstracji, z podawaniem danych prywatnych (adres, nazwisko itp.) Warez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vegeta 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 Nie nie chodzi o warez. Chciałbym załatwić to po prostu szybko (wyslac sms'a) i miec z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 webd ale proszę, nie przychodź za miesiąc z płaczem :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 boo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 Płacić mogę sms'em około 10zł miesięcznie. Forum..? Na jakim silniku chcesz owe forum za ok 3,50 miesiecznie..? (~3,50 to prowizja jaką otrzymuje sprzedawca od smsa wartego 11zł tak w ramach wyjaśnienia). Może od razy otwórz sobie konto na jakichś darmowych forach i będziesz miał z głowy nawet instalację.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 http://www.hostsms.pl raczej za dużo nie dostaniesz za jednego smsa, lepiej przelewem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach