okrzyk1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 Niewiem czy w dobrym dziale. Więc tak posiadam domenke w sam raz pod hosting nie mam wlasnej firmy wiec mam takie pytanko czy jest mozliwość zostania czyimś partnerem na takiej zasadzie ze ktos daje mi resellera ja sprzedaje hosting i za kazde sprzedane konto mam 25-30% prowizji a reszta idzie do niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papaj Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 Takowe konto nazywa sie po prostu reseller kupuj u najlepszych w polsce, czyli iq, prohost etc. pamietaj - cena = jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 No i co z tego że kupi resellera? Z tego co widzę to on nie chcę za to płacić tylko mieć prowizje X% od 1 sprzedanego konta :> Widziałem gdzieś coś takiego ( W USA ) ale nie pamiętam linka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 programy partnerskie... np: prohost.pl ma coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okrzyk1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 a cos innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 Zależy jakie masz możliwości. Napisz do mnie na PW, może będę w stanie coś zaoferować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okrzyk1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2008 ktos jeszcze ma jakies propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2008 Niewiem czy w dobrym dziale.Więc tak posiadam domenke w sam raz pod hosting nie mam wlasnej firmy wiec mam takie pytanko czy jest mozliwość zostania czyimś partnerem na takiej zasadzie ze ktos daje mi resellera ja sprzedaje hosting i za kazde sprzedane konto mam 25-30% prowizji a reszta idzie do niego Zaraszam na priv -- Pozdrawiam, Dawid Wygoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach