www.Good-games.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 Potwierdzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 Strona główna sie ładuje, ale bardzo wolno, chyba się podnoszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.Good-games.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 Podnoszą się jak AN -124 :)Nie no czekamy cierpliwie. Oby wszystko było cacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statys 39 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 progreso.pl Duży #ddos, kończymy wycinać klasy adresowe. Do kilku minut powinno się uspokoić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 odparty w ok. 20-30minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Kolejny DDoS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.Good-games.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Na to wygląda :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 moje uptime za ostatni tydzień: Uptime last 7 days 92.93% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.Good-games.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 No i hula bynajmniej u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progreso.pl 94 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 No i hula bynajmniej u mnie 90% zagrożeń rozpraszamy automatycznie. 1 na 10 ataków wymaga większego zaangażowania z naszej strony: zwykle trzeba ręcznie dobierać wycinane klasy tak, aby nie ucierpieli klienci (precyzyjniej: odwiedzający ich strony). Udało nam się wyizolować cel ataku i będziemy finiszować sprawę jeszcze dzisiaj (nawet tutaj, bo jak się okazuje cel ataku woli rozmawiać z nami na forum, a nie via helpdesk, więc pójdziemy my na rękę i wyjaśnimy to tutaj; rady przydadzą się może innym klientom, którzy mają problemy z atakami ddos). Z ataku - jak to się często pisze - wyciągniemy wnioski;) Poważnie: każdy kolejny atak jest inny, bardziej wyrafinowany i razem z nim zmieniamy nasze oprogramowanie tak, żeby lepiej (tj. automatycznie i bez zwłoki) radziło sobie z zagrożeniem. Piszemy je samodzielnie, więc mamy wpływ na to, jak będzie działać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pyrfee 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 Czyżby znowu ataki DDOS? Wszystkie strony leżą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) Na fejsie piszą że mają atak Edit Ruszyło Edytowano Sierpień 6, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2013 Działa Wam? Czy może to coś u mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2013 Mi działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2013 Mi teraz już też. Miałem z 15 minut przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Tylko u mnie leży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Tylko u mnie leży?Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Ok, dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.Good-games.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 (edytowany) Tylko u mnie leży? Ja też leże jak i inne adresy na tym ip 77.79.246.210 Edit: Pośpieszyłem się z postem właśnie wstałem, ale około 1,5h był problem. Edytowano Styczeń 6, 2014 przez www.Good-games.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2014 Ja też leże jak i inne adresy na tym ip 77.79.246.210 Edit: Pośpieszyłem się z postem właśnie wstałem, ale około 1,5h był problem. Swoje http://web-talk.pl mam właśnie na tym samym adresie. Wydaje mi się, że krócej nie działało, ale nie ma to już większego znaczenia. Pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach