livers 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2008 Chciałbym kupic cos wiekszego jakiegos taniego dedyka ale z mozliwoscia płatności paypal. Niechce ryzykowac płacac karta poniewaz słyszałem o wielu oszustwach. Prosze podajcie mi jakies zagraniczne oferty serwerów dedykowanych lub wiekszych serwerów Vps. Pozdrawiam Livers Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2008 http://www.ngz-server.de/ bardzo dobra serwerownia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 1paket.com, LeaseWeb.com, VPS4Less.de to kolejne fimy z aktywnymi platnosciami via paypal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 exportal.pl, webtropia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
livers 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 Dzieki Tego właśnie szukałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 netdirect.de, bezpośrednio (exportal pośrednik ;f) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 @linux NetDirekt akceptuje paypal? mi się zdawało że nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
livers 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 @linux NetDirekt akceptuje paypal? mi się zdawało że nie. noo wlasnie mi tez : D a kupil bym u nich dedyczka to jak to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach