livers 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2008 Czy w Da jest mozliwosc dodania domen typu 'A' oraz ich przekierownia ?? Jaki panel to umożliwia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2008 Jest możliwość dodania/edycji wpisów dns z poziomu panelu DA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 Czy w Da jest mozliwosc dodania domen typu 'A' oraz ich przekierownia ?? Jaki panel to umożliwia ? Jest taka możliwośc - zarządzanie DNSami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2008 Troszkę odkopie temat gdyż u mnie problem jest taki, że pokazują się te wszystkie wpisy ale po prawej stronie gdzie jest na górze napisane "Wybierz" a pod spodem przy odpowiednich wartościach A, CNAME itp. pod "Wybierz" nie ma nic żeby to jakoś zmienić, a samej opcji jako takiej "zarządzaj dns-ami " nie mam tylko muszę wejść w parkowanie domeny tam dodać alias i dopiero mam opcje "View" tej subdomeny. Wie ktoś czy to mogą być jakieś ograniczenia czy źle zainstalowany panel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach