Tapetosik 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2008 Witam. Poszukuje sponsora najlepiej który zaproponowałby serwer dedykowany wiem , że to troszkę nie możlowe ale może jednak znajdzie się jakaś dobra dusza =] Serwer jest potrzebny na serwis z hostingiem grafiki który znajduje się tutaj : www.tapetosik.com Jak coś prosiłbym o kontakt na gg : 9013875 (niewidoczny) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2008 Takie serwisy mają raczej długi okres zwrotu inwestycji której się dokonało... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2008 To prawda cal, zwlaszcza z tak chwytliwa nazwa serwisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2008 Poszukuje sponsora najlepiej który zaproponowałby serwer dedykowany Dobre! Nawet bardzo dobre, ale... 1 kwietnia to dopiero jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tapetosik 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 Heh warto spróbować przynajmniej napisać taką prośbę., może akurat zgłosi się jakaś dobra dusza Może być oczywiście jeszcze serwer VPS jak ktoś miałby jakiś na zbyciu lub cos Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 Skoro masz taki ruch, że potrzeba VPS, to wlep jakieś byle reklamy google i ci się zwróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 Skoro masz taki ruch, że potrzeba VPS, to wlep jakieś byle reklamy google i ci się zwróci. Już nawet ma reklamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tapetosik 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2008 Tak mam ale jak na razie to się nie zwraca.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2008 To zainwestuj, nic od razu się nie zwraca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2008 Tak mam ale jak na razie to się nie zwraca.... Jak to mówią, w tym biznesie nie ma nic od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 Nom - nawet Rzymu od razu nie zbudowali Zobacz polskie autostrady - też ich brak. A nie zbudujemy ich od tak (ale zarymowałem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach