sparks 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2008 Witam, poszukuje jakiegoś dobrego, stradardowo - w miarę taniego VPS. Ewentulanie dedyk. Wymagania: Możliwość płatności w $ USD (np. PayPal). Przeszukałem trochę forum ale niestety nie znlazłem nic co by mogło mnie zainteresować. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2008 CPU / RAM / Dysk / Transfer / Lokalizacja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sparks 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2008 CPU / RAM / Dysk / Transfer / Lokalizacja ? 1GHz / 256MB/ 5GB/ 50GB/ - To takie minimum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2008 Mogę zaproponować VPS'a o parach powyższych w cenie 59 zł miesięcznie. Lokalizacja Polska / Łódź, sprzęt klasy IBM x3650 z 2x Quad Core z dyskami SAS 15k. Możliwość płatności np. Paypalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2008 Mogę zaproponować Core 2 Quad Q6600 (do podziału) Ramu 128-256 5Gb dysku 100Gb transferu 2 Adresy IP 300zł/rok można płacić paypal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2008 A ja moge zaproponować hmm no właśnie co? serwerydedykowane.org ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2008 netdirect.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
App2Perfect.com 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2008 zdecydowanie polecam https://www.rapidvps.com/, z tego co wspominam świetna jakość świadczonych usług [sprzed około 1.5 roku] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2008 Linux NetDirekt nie ma już serwerów VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sparks 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2008 A co powiecie na: HostICan lub WiredTree? No i ten RapidVPS też w sumie niezłą ma oferte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2008 sparks - według mnie to drogo za tyle możesz kupić sobie już Serwer Dedykowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sparks 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2008 sparks - według mnie to drogo za tyle możesz kupić sobie już Serwer Dedykowany. Ale czy ja zauważę róźnicę między dedykiem a VPSem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2008 Różnie zależy do czego Ci potrzebne to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
livers 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 Pozytywna zalezy od jakiej firmy wezmiesz niektóre dziela duzego dedyka na ilosc nie na jakość vps a wlasny dedyk "to wlasny" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spacedust 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 vps4less.de - najlepsza oferta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2008 vps4less - nie zgodzę się to nie jest najlepsza oferta. Najlepiej w HostEurope brać serwery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach