Relayed 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 No i rusel ma urodziny zyczy ktoś mu coś miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 Wszystkiego najlepszego Ruselu. Uczciwej pracy. Więcej pokory. Jeżeli w/w argumenty Ci się nie podobają to "Nowych klientów dla Twojej firmy" ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 Jak wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2008 Moze wreszcie przestanie oszukiwac z nowym wiekiem, albo chociaz ktos sie nim bardziej zainteresuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2008 Sto lat! ...a resztę na wolności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2008 Sto lat! ...a resztę na wolności 100 lat ... ciężkich robót w kamieniołomach .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2008 No to ja życzę Ci rusełku żebyś wreszcie mnie na prawdę dojechał z swoją "bandom koxóf" bo już mi to od dawna obiecujesz A tak na serio to: pozdro&&poćwicz No i oczywiście dołączam się do w/w życzeń innych userów Wyślij nam pocztówkę z kamieniołomów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2008 Ale urodziny były wczoraj ... Więc życzenia są spóźnione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2008 U szkoda... nie spełnią się ;( Ruseł mnie nie dojedzie.. cóż, muszę poczekać jeszcze rok ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach