Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2008 Witam, Ja się naciąłem, to chociaż Wy się nie dajcie W firmach domenytanio.pl / active24pl przy kupnie domeny transfer (bezplatny) jest możliwy dopiero PO 3 LATACH (dwukrotnym przedłużeniu), a nie jak w normalnych firmach po 2 (po jednym przedłużeniu). Więc za transfer np. com muszę i im zapłacić 48zł brutto jak i stawkę wg rejestratora gdzie przenoszę domenę. Link do wykopu, im się więcej wykopie tym więcej ludzi będzie wiedziało http://www.wykop.pl/link/53296/ostrzezenie...pl-nie-dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2008 O, a to dla mnie coś nowego... w sumie fakt - ja od nich nic nie transferowałem heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 ja zarejestrowałem u nich domenę za "12 groszy" i jej nie dostałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 Szkoda, że nie napisałeś w swoim czasie o domeny.pl - bym się nie naciął na trzy lata Wykopane - no, zobaczymy czy prohost da radę "wykop efektowi" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 Szkoda, że nie napisałeś w swoim czasie o domeny.pl - bym się nie naciął na trzy lata Ujawnienie afery domeny.pl to również moja zasługa Zacząłem temat na WHT i PiO (to tam właśnie od tego zaczęło) Mam szczęście do przejmowania klientów z takich "ciekawych" firm. Trzeba było czytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 Tak jest w domenytanio, w active24 juz nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 Ale domenytanio to grupa Active24 i w tym kontekście to pisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 Trzeba było czytać Czytałem , ale po fakcie... 99 netto za eu... - za błędy trzeba płacić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 najgorsze jak przejmujesz domeny z domeny.pl i rejestracją 122zł :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jor.pl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2008 Może i nie jest to ciekawe, jednak domenytanio.pl ma dosyć atrakcyjna cenowo ofertę, biorąc pod uwagę zarówno rejestracje, jak i przedłużenie. Wiadomo, są lepsze oferty, ale ich nie jest zła, a firma sprawdzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheArt 1 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 a co z tymi domeny.pl? bo mam tam mase domen za 5gr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 a co z tymi domeny.pl? bo mam tam mase domen za 5gr Czyli nie czytałeś regulminów promocji w których kupowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 bo mam tam mase domen za 5gr Znaczy sie masz masę długów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 Gdzieś był w necie opisany cały przekręt w domeny.pl (niestety nie mam w zakladkach) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 a co z tymi domeny.pl? bo mam tam mase domen za 5gr http://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=38230 To żeś nieźle wdepnął Znaczy sie masz masę długów Nie ma się z czego śmiać To może być nawet parę tysięcy złotych wg ich cudownego kalkulatora / regulaminu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheArt 1 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 bez jaj chlopaki! zaraz zabieram sie za lekture Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 bez jaj chlopaki! zaraz zabieram sie za lekture Gdzieś ty się podziewał, że nie znasz tej sprawy Na WHT już dawno o nich pisałem: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...c=9012&st=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheArt 1 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2008 czasu nie mialem na fora, a teraz mi blokneli konta to mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach