Adami 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2008 Witam mam problem z serwerem na systemie FreeBSD... Posiadam konto shell i jak narazie smigało bardzo fajnie itd... Ale ktos cos zrobił i wyskakuje mi bład: /home: write failed, filesystem is full Wiem ze cos zwiazane z pojemnoscia plików systemu ,mozna sie domyslec nawet... I czy z poziomu konta shell moge cos zrobic naprawic czy cos w tym rodzaju czy musze sie znowu zgłosic do administratora sieci ?! Proszę o szybka odp. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2008 po prostu sprawdz pojemnosci katalogów na twim koncie, być może jakiś się znacznie powiększyl w ostatnim czasie. Bardziej prawdopodobne jest jednak to, że zabrakło miejsca na dysku do którego zamontowany jest katalog /home Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2008 No thx ci juz mi znajomy powiedział oco chodzi ale THX no nie stety musze znowu pisac do nie miłego administratora sieci ))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach