is_wm 287 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2008 Pewnie dla części z was wyda się to śmieszne, ale padło kom.pl / int.pl - serwis oferujący darmowe domeny na DNS. Mają rozdanych pełno domen w internecie (site z google pokazuje ok. 500 tysiecy), pewnie sporo z tego to spam, ale widac jest tam sporo normalnych stron, np. małych firm. Niestety nie wiem jak długo trwa pad, zobaczyłem to przez przypadek. Oby wstali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2008 Przyłączam się do pytania... Jeden z moich klientów (jest to szkoła) ma u nich domenkę w int.pl. Obecnie serwis został przeniesiony na wykupioną wczoraj domenę edu.pl i tam już pewnie pozostanie... czy ktoś jednak (z czystej ciekawości) wie co stało się z domenami int.pl, kom.pl (te dwie mnie najbardziej interesują) oraz ltd.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2008 kom.pl - trwa postepowanie wyjasniajace int.pl- rowniez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2008 kom.pl - trwa postepowanie wyjasniajace int.pl- rowniez Faktycznie... w dodatku: opcja: istnieje rezerwacja na nazwę domeny Sprawa więc wydaje się być przesądzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2008 Katastrofa :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 Działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 Co działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papaj Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 heh... co za gość, wklep kom.pl to sie dowiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 No i nic nie działa (w każdym razie mi), na kom.pl mi zwraca "No DNS records" a jak dodam www to sobie tak ładuje sajta aż firefox wywali error "Przekroczono limit czasu oczekiwania" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2008 Wszystkie subdomeny już działają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Marzec 28, 2008 No i nic nie działa (w każdym razie mi), na kom.pl mi zwraca "No DNS records" a jak dodam www to sobie tak ładuje sajta aż firefox wywali error "Przekroczono limit czasu oczekiwania" Musisz poczekać na akceptacje dns przez twojego dostawce net'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meloniq 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 Ponowny pad usługi domen kom.pl, data ta co i przed rokiem, czyżby powód ten sam? ehh:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 kom.pl po zakończeniu okresu rozliczeniowego int.pl po zakończeniu okresu rozliczeniowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mosorczyk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 Nigdy nie korzystam z darmowych usług z wiadomych powodów, jak choćby np. ten.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2009 ~$ host -a kom.pl Trying "kom.pl" Received 81 bytes from 10.0.0.2#53 in 71 ms Trying "kom.pl" Host kom.pl not found: 3(NXDOMAIN) Received 81 bytes from 10.0.0.2#53 in 55 ms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach